reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej. jestem w trakcie nadrabiania od wczoraj (MĄŻ LAPTOPA Z PRACY NIE ZABRAŁ A DO stacjonarnego MNIE NIE DOPUŚCIŁ)
Czy według Was głupio brzmi Marcel Zając????? mąż wczoraj stwierdził, że wszyscy u niego w pracy dziwią się czemu takie imię wybrałam, nawet teściowa mnie wkurr.... bo co 2 dni pyta się czy to juz pewne, a może inne, a to a tamto. Zatłukłabym ją. Moja mama nie mogła zapamiętać to sobie zapisała :) a powiedziała tylko jedno, że jak dziecko ładnie się woła to każde imię jest ładne.

morgaine, smigaj na zakupowy sie wklejac! zobacz, jaka mam niespodzianke dla ciebie :-D p jak posciel?

edit, wlasnie rozmontowalam pol sypialni, nie moglam sie doczekac na meza ;-) ide lozeczko ustawiac ;-)

cholera jasna, ze tez juz musi byc po 15, zaraz musze sie za obiad zabrac, nooooooooo fakkkkk.

hej. jestem w trakcie nadrabiania od wczoraj (MĄŻ LAPTOPA Z PRACY NIE ZABRAŁ A DO stacjonarnego MNIE NIE DOPUŚCIŁ)
Czy według Was głupio brzmi Marcel Zając????? mąż wczoraj stwierdził, że wszyscy u niego w pracy dziwią się czemu takie imię wybrałam, nawet teściowa mnie wkurr.... bo co 2 dni pyta się czy to juz pewne, a może inne, a to a tamto. Zatłukłabym ją. Moja mama nie mogła zapamiętać to sobie zapisała :) a powiedziała tylko jedno, że jak dziecko ładnie się woła to każde imię jest ładne.

...mnie się skojarzyło z bajką "MARCELI SZPAK DZIWI SIĘ ŚWIATU"
ale to ładne skojarzenie i ładne imię
Meriderko, to Twoje dziecko i Ty Wiesz/Czujesz najlepiej

Mnie sie bardzo podoba i nie brzmi dziwnie! Ale wiesz to mowie ja, ta co dziecia imiona psow daje :-D

mitaginka a ja kiedy urodze? Tylo tak nie za szybko jeszcze z 2tyg :-)
aaa i bedzie CC czy SN?
Dam 10zl za kazda odpowiedz :-D

Mi sie imię bardzo podoba ale z nazwiskiem to troche kijowe (chociaz juz się przyzwyczaiłam nazywać groszka Marcelem
Joll- widzę, że olejek nie popędził na IP.
Mitaginka- ja dam 10 zł jak mi dasz 4 lub 10 kwietnia :)
a jak ukatrupie teściowa to pójdę siedzieć jak za normalnego człowieka? przed chwilka skrytykowała moje firanki.

Morgaine-a masz watpliwosci ze dziewczynka??
takie mnie ostatnio mysi naszly ze to chlopiec a ja mam tyle rozowego i sukienek, nie nie nie nie zrobi mi tego numeru

nie, ja nie mam wątpliwości, sprawdzam mitaginkę

mitaginka Ty żyło!! to ja dziaduje na allegro i w CA a Ty krakersikowi aenye promo zrobisz a mnie nie?:-( nie no,co za forum!!

reklama
mojej siostry synek to Marcel i naprawde fajnie sie wola.:)
na poczatku takie dziwne mi sie wydawalo a teraz super.
Marcel Bruno Misiuro
No coz 2-gie imie gorsze

Do góry