reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
WIOSNA, HATORSKA, PANDORKA gratulacje!!!!!!

CUCUMBER gratulacje i trzymam kciuki!

Ale szybko piszecie dziewczyny:) Nie mam sił obiadu robić i porządkować mieszkania, a dużo tego jest. Cholernie bolą plecy, zgaga i totalne zmęczenie. Chyba wyjdę po jakieś pierogi mrożone do sklepu. Ubranka dzidzi jeszcze nie spakowane:(

My się z mężem umówiliśmy, że nie żartujemy na ten temat :)

Mitaginka a masz jakąś wizje na mój temat?? pliiiisss, bo ja juz nie mogę...

nie, ja tez nie chce nikomu wkrecac, ze rodze, a to dlatego, ze beda sie smiac, a ja naprawde chcialabym 1/04 urodzic. i bede potrzebowac wsparcia w piatek, jak sie nie zacznie ;-)

Ja mojego wkrece a co :-D niech ma chlop stresa pytanie czy uwierzy :-p
kurcze ja to zawsze jak maly sie nie rusza szturchance mu zapodaje i sprobowal by nie oddac... zawsze sie przeciagnie chociaz albo nozke wyprostuje.

Jak siedze kosc ogonowa mnie boli, jak ide to krzyz mi chce strzelic w pol, jak leze to dziecko bokiem mi chce wyjsc to co ja mam robic.... wszyscy mowia odpoczywaj ciesz sie wolnoscia bo zas bedzie ciezko no ale jak kobity jak nie da rady ..

My się z mężem umówiliśmy, że nie żartujemy na ten temat :)

Mitaginka a masz jakąś wizje na mój temat?? pliiiisss, bo ja juz nie mogę...

moja wizja Ci sie nie spodoba...mysle, ze urodzisz 1-2 po terminie :( nie zycze tego oczywiscie, ale...cos mi tak podpowiada...
(a teraz powinnas sie na mnie wkurzyc i pomyslec: "o nie małpo, pokaze Ci, ze sie mylisz :-D)

reklama
Do góry