reklama
Sunshine_Baby
Fanka BB :)
WIOSNA, HATORSKA, PANDORKA gratulacje!!!!!!
CUCUMBER gratulacje i trzymam kciuki!
Ale szybko piszecie dziewczyny Nie mam sił obiadu robić i porządkować mieszkania, a dużo tego jest. Cholernie bolą plecy, zgaga i totalne zmęczenie. Chyba wyjdę po jakieś pierogi mrożone do sklepu. Ubranka dzidzi jeszcze nie spakowane
CUCUMBER gratulacje i trzymam kciuki!
Ale szybko piszecie dziewczyny Nie mam sił obiadu robić i porządkować mieszkania, a dużo tego jest. Cholernie bolą plecy, zgaga i totalne zmęczenie. Chyba wyjdę po jakieś pierogi mrożone do sklepu. Ubranka dzidzi jeszcze nie spakowane
..aenye
Mama grudniowa'06
nie, ja tez nie chce nikomu wkrecac, ze rodze, a to dlatego, ze beda sie smiac, a ja naprawde chcialabym 1/04 urodzic. i bede potrzebowac wsparcia w piatek, jak sie nie zacznie ;-)
Ja mojego wkrece a co niech ma chlop stresa pytanie czy uwierzy
kurcze ja to zawsze jak maly sie nie rusza szturchance mu zapodaje i sprobowal by nie oddac... zawsze sie przeciagnie chociaz albo nozke wyprostuje.
Jak siedze kosc ogonowa mnie boli, jak ide to krzyz mi chce strzelic w pol, jak leze to dziecko bokiem mi chce wyjsc to co ja mam robic.... wszyscy mowia odpoczywaj ciesz sie wolnoscia bo zas bedzie ciezko no ale jak kobity jak nie da rady ..
kurcze ja to zawsze jak maly sie nie rusza szturchance mu zapodaje i sprobowal by nie oddac... zawsze sie przeciagnie chociaz albo nozke wyprostuje.
Jak siedze kosc ogonowa mnie boli, jak ide to krzyz mi chce strzelic w pol, jak leze to dziecko bokiem mi chce wyjsc to co ja mam robic.... wszyscy mowia odpoczywaj ciesz sie wolnoscia bo zas bedzie ciezko no ale jak kobity jak nie da rady ..
My się z mężem umówiliśmy, że nie żartujemy na ten temat
Mitaginka a masz jakąś wizje na mój temat?? pliiiisss, bo ja juz nie mogę...
moja wizja Ci sie nie spodoba...mysle, ze urodzisz 1-2 po terminie nie zycze tego oczywiscie, ale...cos mi tak podpowiada...
(a teraz powinnas sie na mnie wkurzyc i pomyslec: "o nie małpo, pokaze Ci, ze sie mylisz )
..aenye
Mama grudniowa'06
a ja??????????? kiedy ja???????????
a ja??????????? kiedy ja???????????
5 zł
reklama
a placz bez powodu jest objawem porodu?? bo wlasnie tak mam
raczej zmęczenia ciaza, sfrustrowania...
Podziel się: