reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
pewnie tak, jeszcze sie na corce wyzylam :-(, az sie spytala kiedy jade do szpitala i na jak dlugo, jak sie dowiedziala ze na min 3 dni to sie ucieszyla ze3 dni bez krzyku. A ja mam poprostu dosc

Nati, spokojnie, będzie dobrze :) Nie przejmuj się tak, zrób sobie może kakao albo coś takiego, co Ci poprawi trochę humor :)
ja też planuję szybciej rodzić, właściwie, to chcę się rozpakować w ten weekend :) więc może się spotkamy na porodówce :)

eee
a jak się wody sączą, to dużo ich?

morgaine dziecię się uspokaja, jak juz jest w kanale rodnym :-D
hahahaha geniusz mitaginka;-)
dziewczyny, a co wciągacie na wyjście ze szpitala? bo mnie jakoś przeraża połączenie jeans + rozcięte krocze ;/ a dresów nie mam...
kupilam sobie dzisiaj spodnie w CA, 79zl, wcisnęłam się w rozmiar 38!! wiec po porodzie tez sie wcisne....chyba ze mnie tylek bedzie bolał. takie a'la lnianie, na jakiejś gumeczce w pasie, bedą ok na pierwsze dni/tygodnie/miesiące hahaha:-D
do tego bluzeczke śliczną kupiłam, miodzio....

i buty na allegro....

no i lansik ;-) :cool2:
no ja własnie nie wiem, czy mozna, czy nie...tak sie nad tym zastanawiam :tak:
ja to nie wiem jak wytrzymam na diecie :wściekła/y:
heh zacznij już czytać cobyś specjalista dietetyk była;-) PO CO CI DIETA KOBIETO JAK JESZCZE NIE WIESZ CZY DZIECKU COŚ BĘDZIE PRZESZKADZAĆ!!!
a tak serio, to po mojej dwójce widzę że jak mam kolki to nawet o wodzie je będize miał, a jak nie ma to i kebab można;-)
zyje, nie rodze :-(od wczoraj pije herbatke z lisci malin. poprosiam mame zeby mi kupila a pani w zielarskim pyta sie kto rodzi :-D
umylam wlasnie podloge w kuchni- zajelo mi to godz normalnie to ok 15 min. i bede czekac na efekty. Ale jakos czarno to widze. chcialabym dzisiaj urodzic zeby mnie na weekend wypuscili juz, ale racej to malo parwdopodobne.
Dziewczynki czy Wy tez sie w torby do szpitala nie miescicie??
ja mam 2 i siatke, cos chyba za duzo :(
heh sposób pakowania morgaine jest przeciwnie proporcjonalny do jej niezdecydowania.
which means
spakowalam sie w 15 min. do jednej małej torby!! mam wszystko c opotrzebne i ciuchów dla dziecka za dużo:-D

mitaginka prześlę Ci 5 zeta a powiedz czy urodzę dziewczynkę, kiedy i ile mi to zajmie;-) dobra, po 5 zeta za każdą odpowiedź czyli masz 15:-D

Morgaine-a masz watpliwosci ze dziewczynka??
takie mnie ostatnio mysi naszly ze to chlopiec a ja mam tyle rozowego i sukienek, nie nie nie nie zrobi mi tego numeru

Hej grubaski i te juz bez brzuszków:-)

Ja nadal naleze do tej pierwszej grupy, chyba sie zbyt niecierpliwie bo mala nie chce sie ruszyc.
Widze ze wy juz rozpakowujecie sie na calego:) Jak milo sie oglada foteczki maluszkow, szytskie dzieciaczki sa slodkie:-)
Wybaczcie ze nie mam sil nadrabiac, jakos energia mnie opuscila.
Milego dnia

Dzisiejszy dzień jakiś taki do du.... nic się nie chce choć zmusiłam się do prasowanmia - cała kupa naszych ciuchów, właściwie to większość mężuli ( w tym chyba z 10 koszul grrrr) bo moich co kot napłakał jak sie teraz nie cza do pracy szykować
i coś mi źle w żołądku siadło...

wiosna gratuluje:-)

witajcie
ja dopiero teraz tu wpadłam wcześniej nie było czasu. Zakupy, 1 spacer z Wikusią, sprzątanie, obiad. Samo życie :-)
Mała dała dziś koncert, nie spaliśmy od 2 w nocy do 4 i chodzę jak śnięta ryba, w ciągu dnia nie ma jak nadrobić nocy. Może kimne sie po 17tej jak mąż wróci i zajmie sie Wiką. Ale co tam czeka mnie jeszcze fura prasowania i Was nadrabiania, a jak wiecie to nie jest łatwe. Siedzę teraz przy kompie z laktatorem i doje się jak krówkę, mała nie nadąża spijać tego co naprodukuje. W sumie to wolę tez ściągnąć pokarm bo sutki mnie już bolą a Wika jak się przyssie to jak pijawka, sutki mnie pieką i szczypią mimo iż smaruję kremami, guzik to daje. Oby mi tylko sutki nie popękały i nie krwawiły. Jeeeesssssuuuu nawet posiedzieć nie mogę bo pisklę już kwili. Ok uciekam zajrzę tu może później, jak będzie możliwość.
Ciesze się na nowe rozpakowane mamusie GRATULACJE !!!!
Miłego dnia Brzuchatki

EDIT: nieprzespana noc odpokutowałam na zakupach i wychapałam baleriny, bo w kozakach to już za gorąco. Mąż sie śmieje, że chyba musi drugi etat załapać bo jak mam tak każdą noc sobie wynagradzać to on z torbami pójdzie hahahah a co :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a mnie zaraz energia rozerwie, normalnie nosi mnie.... :-D
Jestem w pracy u męża, stoje przy stole ryrunkowym i laptopku, wystawiam mu aukcje, muzaaaa i normalnie tańcze :)))))
Po pracy wyciągne go na lody z gorącą szarlotką i bitą śmietaną :cool2:
WIOSNA!!! normalnie czuje ją w kościach

Do góry