..aenye
Mama grudniowa'06
malpaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaha geniusz mitaginka;-)morgaine dziecię się uspokaja, jak juz jest w kanale rodnym![]()
kupilam sobie dzisiaj spodnie w CA, 79zl, wcisnęłam się w rozmiar 38!! wiec po porodzie tez sie wcisne....chyba ze mnie tylek bedzie bolał. takie a'la lnianie, na jakiejś gumeczce w pasie, bedą ok na pierwsze dni/tygodnie/miesiące hahahadziewczyny, a co wciągacie na wyjście ze szpitala? bo mnie jakoś przeraża połączenie jeans + rozcięte krocze ;/ a dresów nie mam...
heh zacznij już czytać cobyś specjalista dietetyk była;-) PO CO CI DIETA KOBIETO JAK JESZCZE NIE WIESZ CZY DZIECKU COŚ BĘDZIE PRZESZKADZAĆ!!!no ja własnie nie wiem, czy mozna, czy nie...tak sie nad tym zastanawiam
ja to nie wiem jak wytrzymam na diecie![]()
heh sposób pakowania morgaine jest przeciwnie proporcjonalny do jej niezdecydowania.zyje, nie rodze :-(od wczoraj pije herbatke z lisci malin. poprosiam mame zeby mi kupila a pani w zielarskim pyta sie kto rodzi
umylam wlasnie podloge w kuchni- zajelo mi to godz normalnie to ok 15 min. i bede czekac na efekty. Ale jakos czarno to widze. chcialabym dzisiaj urodzic zeby mnie na weekend wypuscili juz, ale racej to malo parwdopodobne.
Dziewczynki czy Wy tez sie w torby do szpitala nie miescicie??
ja mam 2 i siatke, cos chyba za duzo![]()