reklama
ducha ja mysle, ze to jeszcze nie to i najdalej za dwie godziny poczujesz znów MEGA ruchy
moze podswiadomosc (poród hatorskiej z Twoim terminem) tak na Ciebie działa, ze sie doszukujesz, ale to jeszcze nie to
przepowiadałam lilou, ze zda?
przepowiadałam cucumber, ze bedzie nastepna?
przepowiadałam, ze joll wyskoczy ad hoc z jakims postem?
NO
moze podswiadomosc (poród hatorskiej z Twoim terminem) tak na Ciebie działa, ze sie doszukujesz, ale to jeszcze nie to
NO
a mi kiedy przepowiadasz?? poprosze na ten tydz :-)ducha ja mysle, ze to jeszcze nie to i najdalej za dwie godziny poczujesz znów MEGA ruchy
NO
ania2221
Zaangażowana w BB
Aknowi jak przeczytałam o tych jeansach to aż mi ciarki przeszły. Ja zakładam dresy albo leginsy.
...Aenye ja w zeszłym tygodniu jak miałam taki katar to jakbym miała urodzić to bym się chyba udusiła, a z tym chomikiem to dobre
Lilou ale masz okropną teściówkę, normalnie szok
Kozica jest nas 4, ja też jeszcze nie chcę rodzić!!!!!
Asiunia876 ja też nie chcę niespodzianki i żadnego pitolka nie przewiduję, za dużo różowych ciuszków mam, no i się już nastawiłam na dziołchę :-)
Morgaine to ja jestem chyba najstarsza? W październiku kończę 31!! I to moja pierwsza ciąża.
Mala_mysz jak mogli ciężarnej kobiecie wlepić mandat? Normalnie w głowie się to nie mieści. A na zgagę polecam mleko lub suche wafle.
Hatorska i Pandorce gratuluję, a za Cucu trzymam kciuczki!
22Kasia witaj!
Ps. Mam ochotę zrobić mężulkowi kawał na 01. i zakomunikować mu, że właśnie rodzę. Co myślicie? Tylko, żebym nie wywołała wilka z lasu :-)
...Aenye ja w zeszłym tygodniu jak miałam taki katar to jakbym miała urodzić to bym się chyba udusiła, a z tym chomikiem to dobre
Lilou ale masz okropną teściówkę, normalnie szok
Kozica jest nas 4, ja też jeszcze nie chcę rodzić!!!!!
Asiunia876 ja też nie chcę niespodzianki i żadnego pitolka nie przewiduję, za dużo różowych ciuszków mam, no i się już nastawiłam na dziołchę :-)
Morgaine to ja jestem chyba najstarsza? W październiku kończę 31!! I to moja pierwsza ciąża.
Mala_mysz jak mogli ciężarnej kobiecie wlepić mandat? Normalnie w głowie się to nie mieści. A na zgagę polecam mleko lub suche wafle.
Hatorska i Pandorce gratuluję, a za Cucu trzymam kciuczki!
22Kasia witaj!
Ps. Mam ochotę zrobić mężulkowi kawał na 01. i zakomunikować mu, że właśnie rodzę. Co myślicie? Tylko, żebym nie wywołała wilka z lasu :-)
ducha
Tymciowa mama :)
ducha ja mysle, ze to jeszcze nie to i najdalej za dwie godziny poczujesz znów MEGA ruchy
NO
no dobra, Pani doktor gin. wróżko mitaginko, czekam dwie godziny :-), ale ogolić się i tak muszę :-)
a mi kiedy przepowiadasz?? poprosze na ten tydz :-)
ale to musze miec wizje
nie da sie tak na zawołanie, ale...czekaj, czekaj...w tym tygodniu niestety nie...to nie Twój czas
reklama
A
asiunia876
Gość
Haha ja tez chce taki kawal zrobic zadzwonie do niego i stekajacym glosem powiem ze rodze
tylko gorzej jak potem naprawde bede rodzic a on mi nie uwierzy :-) hihi
wiosna gratulacje!
tylko gorzej jak potem naprawde bede rodzic a on mi nie uwierzy :-) hihi
wiosna gratulacje!
Podziel się: