reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ducha ja mysle, ze to jeszcze nie to i najdalej za dwie godziny poczujesz znów MEGA ruchy
moze podswiadomosc (poród hatorskiej z Twoim terminem) tak na Ciebie działa, ze sie doszukujesz, ale to jeszcze nie to :tak:
przepowiadałam lilou, ze zda? :tak:
przepowiadałam cucumber, ze bedzie nastepna? :tak:
przepowiadałam, ze joll wyskoczy ad hoc z jakims postem? :tak:
NO

chociaz teraz nie czuje. Wlasciwie po myciu podlogi nie ruszala sie. Teraz ja obudzilam ale jakos tak nisko jest, no i male skurcze sa. Pewnie jak zwyke to nic nie oznacza :-(

aktualnie mam dziurę tam gdzie powinien być żołądek, nie mogę wymacać nóżek, hmmm idę zaraz pod prysznic, może się ożywi a jak nie to w razie czego chociaż ogolona będę...

ducha ja mysle, ze to jeszcze nie to i najdalej za dwie godziny poczujesz znów MEGA ruchy
moze podswiadomosc (poród hatorskiej z Twoim terminem) tak na Ciebie działa, ze sie doszukujesz, ale to jeszcze nie to :tak:
NO
a mi kiedy przepowiadasz?? poprosze na ten tydz :-)

Aknowi jak przeczytałam o tych jeansach to aż mi ciarki przeszły. Ja zakładam dresy albo leginsy.
...Aenye ja w zeszłym tygodniu jak miałam taki katar to jakbym miała urodzić to bym się chyba udusiła, a z tym chomikiem to dobre :-D
Lilou ale masz okropną teściówkę, normalnie szok :szok:
Kozica jest nas 4, ja też jeszcze nie chcę rodzić!!!!!
Asiunia876 ja też nie chcę niespodzianki i żadnego pitolka nie przewiduję, za dużo różowych ciuszków mam, no i się już nastawiłam na dziołchę :-)
Morgaine to ja jestem chyba najstarsza? W październiku kończę 31!! I to moja pierwsza ciąża.
Mala_mysz jak mogli ciężarnej kobiecie wlepić mandat? Normalnie w głowie się to nie mieści. A na zgagę polecam mleko lub suche wafle.
Hatorska i Pandorce gratuluję, a za Cucu trzymam kciuczki!
22Kasia witaj!

Ps. Mam ochotę zrobić mężulkowi kawał na 01. i zakomunikować mu, że właśnie rodzę. Co myślicie? Tylko, żebym nie wywołała wilka z lasu :-)

NO

no dobra, Pani doktor gin. wróżko mitaginko, czekam dwie godziny :-), ale ogolić się i tak muszę :-)

reklama
Haha ja tez chce taki kawal zrobic :-D zadzwonie do niego i stekajacym glosem powiem ze rodze :-D

tylko gorzej jak potem naprawde bede rodzic a on mi nie uwierzy :-) hihi

wiosna gratulacje!

Do góry