reklama
Mitaginka przynosisz dobre wieści więc nie skrócimy cię o głowę Wiesz gdyby były inne.... )
Ja tam jak teraz nie urodzę to czekam do 12 a potem żądam cesarki. Słonia rodzić nie będę ! A za tydzień muszę być na uczelni....Więc albo teraz albo wcale. Mężulo się ze mnie śmieje że będę pierwszą ciężarną która nie urodziła....
Coraz cieplej myślę o tym oleju...
Joll co z tobą?
Ja tam jak teraz nie urodzę to czekam do 12 a potem żądam cesarki. Słonia rodzić nie będę ! A za tydzień muszę być na uczelni....Więc albo teraz albo wcale. Mężulo się ze mnie śmieje że będę pierwszą ciężarną która nie urodziła....
Coraz cieplej myślę o tym oleju...
Joll co z tobą?
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
Petinka i mam w aptece poprosić o olejek rycynowy, tak bez przeznaczenia? do czego go chce użyć?
Ewa & Kubuś
O dzięki za link to teraz kumam, tylko jeszcze ile tego wypić....hhmmmmEwa chyba tak nie wiem czy są różne rodzaje, ale jeśli tak, to pewnie Cię zapytają i powiesz Pewnie są przyzwyczajeni tam do tego, bo jak widać, ten olejek to powszechnie stosowana metoda
Olej Rycynowy 100 G - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Ewa & Kubuś
w necie jest podane że 2 łyżki wezmę głębszą sztuke hehe
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dokladnie! mnie az ciarki przechodza, jak to przypomne sobie, ze juz w 36tc chcialam rodzic.. biedna cucu..
matko, co z tym antybiotykiem? brac czy nie brac? oszalec mozna. z drugiej strony dramatu nie ma, troche boli glowa przy zatokach, no i ogolnie mnie cos po prostu bierze, bole kosci, miesni itp, ale jeszcze do przejscia. po paracetamolu by zeszlo. ja sie tylko boje, ze sie tak doprawie jak ostatnim razem.. a bylam wtedy tak slaba, ze nie urodzilabym nawet chomika, nie mowiac o 3kg dziecku! co robic? co robic? kto jest na tyle madry, zeby mi pomoc? ;-)
matko, co z tym antybiotykiem? brac czy nie brac? oszalec mozna. z drugiej strony dramatu nie ma, troche boli glowa przy zatokach, no i ogolnie mnie cos po prostu bierze, bole kosci, miesni itp, ale jeszcze do przejscia. po paracetamolu by zeszlo. ja sie tylko boje, ze sie tak doprawie jak ostatnim razem.. a bylam wtedy tak slaba, ze nie urodzilabym nawet chomika, nie mowiac o 3kg dziecku! co robic? co robic? kto jest na tyle madry, zeby mi pomoc? ;-)
Podziel się: