Ja po wizycie, szyjka skrócona ale nie ma rozwarcia. Doktorek powiedział mi tyle co ja sama wiem: mogę rodzić jutro i mogę za tydzień (co za news).
Dzwoniłam do położnej, pytałam o ten olejek rycynowy.
Powiedziała że on powoduje biegunkę i przez te skurcze jelit mogą powstać skurcze macicy, ale to coś daje jak szyjka ma jakieś rozwarcie, tak to tylko nas pogoni hehehe
No i kazała mi wziąć na noc dziś te czopki Scopolan sztuk 2, a jutro znowu sztuk 3 - ma to zmiękczyć szyjkę.
Dziś maraton po sklepach, przesadze kwiatki, okna umyje (nie wiem czy dziś czy czekać do jutra). A wieczorem ten koktajl położnej z olejkiem na noc mam wziąć (będzie ciekawa noc, nie ma co
).
Prędzej zmolestuje chłopa, puki jeszcze mogę.... i jazdaaaa, oby to zadziałało wszystko
Jak prosiłam gina o recepte na te czopki, to tak podejrzliwie na mnie patrzał...
A jak wspomniałam że okna pomyje, to odpowiedział że nic nie słyszał...
A ja na to że ciepło jest i trza dom wysprzątać bo się zapuści, powiedział, że faktycznie nie wypada zapuszczać domu hehehe! no polewke miałąm
Proszę przypomnijcie mi ten przepis na koktajle, albo dajcie jaka to strona była jak pamiętacie, bo ja nie znajde.
Ale mam świetny nastrój
Hatorska super, gratulujemy ;-):*