reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam :-) doczytalam ufff chociaz latwo nie bylo ;-)
wykonczyl mnie ten egzamin :-( gardlo boli coraz bardziej...katar wkurza...maz tez...chyba mam dola...
ide zrobic herbatke z cytrynka i miodem...
Cucumber gratuluje i trzymam mocno kciuki za Gabrysie :tak:
Pandorka gratulacje
Hatorska kciuki za szybki malobolesny porod :tak:

Cucumber będzie dobrze trzymamy kciuki i modlimy się za Was.
Joll odważna jesteś z tym olejkiem rycynowym ja się cykam bo muszę dojechać 50 km do szpitala a jak by mnie tak po drodze darło to nie wiem co bym zrobiła , ja jem wiesiołka i pije herbatę z liści malin , sex ,schody , spacery i mycie podłóg na kolanach na razie nic nie daje.

Cucumber będzie dobrze trzymamy kciuki i modlimy się za Was.
Joll odważna jesteś z tym olejkiem rycynowym ja się cykam bo muszę dojechać 50 km do szpitala a jak by mnie tak po drodze darło to nie wiem co bym zrobiła , ja jem wiesiołka i pije herbatę z liści malin , sex ,schody , spacery i mycie podłóg na kolanach na razie nic nie daje.

...spokojnie, najpierw oczyszczanie, później ewentualnie akcja
u mnie "oczyszczanie" zaczęło się równo 1,5godz po spożyciu
więc nie należy się nigdzie wybierać, tylko blisko łazienki czekać na ...rewolucję

wypiłam sam olejek, zagryzłam jabłuszkiem
ale
czytałam, że lepiej zrobić koktajl z banana/moreli/ananasa z jogurtem + migdały+ cukier waniliowy/wanilinowy i do tego dodać olejek

reklama
Joll kiedy wypiłaś ten olejek? bo ja sie nad nim zastanawiam... patrzy na mnie cały dzień i chyba mówi wypij mnie ale na razie sie nie dałam;-)
masz na myśli koktail położnych?? czytałam o nim i znalazłam dwa przepisy, wrzucałam je wcześniej, ale Morgaine pisałą, ze piła zawsze łyśkę i jej wystarczało w tym samym dniu jechała na porodówkę

Do góry