reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
dziewczyny wróciłam z działki woda założona jadę samochodem i poczułam coś ciepłego no wiecie gdzie sprawdzam wkładka przemoczona no i zabarwienie takie brązowe ale też przemoczona wkładka ja normalnie chyba nie wiem o co chodzi

wogóle dzieki za rady i wsparcie niewiem co bym bez was zrobiła

dobry dzień
już miałam z Misiakiem iść na spacerek ( na schodki przed domkiem, bo dalej nie dojdę) a tu się zachmurzyło. wrrrr
widzę, że teraz Wy odziedziczyłyście moje wredne skurcze. współczuję, ale pamiętajcie, że to już niedługo.
zdrówka dla chorowitków, Aenye biedactwo, lepiej może poradz się lekarza

dzwoniłam do mojego lek. powiedział że jak nic sie dalej nie bedzie działo to poczekać do jutra, o wtedy jutro się z nim umówię na wizyte, bo mówi może w nocy dostanie p. skurczy to wtedy na izbę o matko ja normalnie sie boje gdyby nie wasze posty to wczoraj na izbę bym napewno nie jechała.

Ja nie wiem jak wy to robicie, ale ja sie nie wyrabiam czytac teraz tego wszystkiego, no godzinę siedzę, moze spamietałam co i jak:)

Alexandra super.z e juz w domku, bardzo sie cieszymy:)))
Pandora trzymam kciukasy jak reszta....ale fajnie:)
Morgaine ja tez mam ostatnio fazę ze dziewczynkę urodzę zamiast chłopca, ale to pewnie normalne.
Herbatita to dobrze,ze u Was spokojnie:)))))
Aenye zdrowiej kobito, ale i tak te choróbska dobrze przechodzisz, ja to bym gniła w łóżku. Ale zdrowiej, zdrowiej, ale to już! :) I tak jak dziewczyny pisza idź lepiej do lekarza
Adi, Dranissimo kurde jak czytam te wasze opisy tych wydzielin, to sama zaczynam pękac, czy mi tam nie wycieka, bo ja juz od dłższego czasy pełno jakiś wydzielin, upławów cholerstwa, więc jak by mi sie wody tylko sączyły, to nie wiem czy bym sie zorientowała:-(
Mała mysz super,ze się odzywasz:)) Jak Hania, już po operacji? Ty masz mieć cesarkę?

Idę zjeść zupkę, po tych waszych barwnych opisach jedzonka głodna jestem jak wilk, też wpierniczam wszystko jak leci i to w takich ilościach,ze hej!!!!

do ciąży to powinna być instrukcja obsługi:-), skurcz taki to to wydzielina taka to to -................no i by człowiek sie niemartwił

Morgaine, moj P mial miec tak jak Twoj bo sklepu nie moze zostawic bez szefa. Ale dogadal sie z druga babka z innego rejonu ze jak jej da cynka to ona odrazu przyjezdza i P moze jechac do mnie rodzic. Ale najpier musi czekac na nia (niby 20min jedzie) a potem sam wracac (45min srednio) wiec zanim dotrze moze byc za pozno, takze mam w pogotowiu mame i kolezanki-sasiadki :-) zostana z Joshem a ja smigam do szpitala i P do mnie dojezdza. Chociaz ja mam nadzieje ze na ta CC sie zalapie.

Aenye 11.04 to moja data :-D ja wtedy rodze ale jak chcesz mozemy rodzic razem. Przynajmniej fachowcy zdaza sie u Ciebie wyrobic :-)

alexandra super ze juz w domku. Duzo zdrowka!

Eywa rozwalilas mnie tymi paczkami :-D teraz wiemy dlaczego mitaginka fenek musi brac :-) jak cala ciaze tyle tych paczkow pochlaniala :-D

ewa strusica? O jaa super pasja :-)

Trzeba złożyć zapotrzebowanie na taką instrukcje obsługi :-D

Aenye ja chyba bym też nie dała rady z tym czosnkiem, ale usłyszałam to przekazuję, moze ktoś skorzysta

a w ogole to jestem chora na glowe :-D :-D :-D

wlasnie umowilam sie z fachowcami na wykuwanie, malowanie sciany pod nasz nowy tv :-D :-D :-D beda w poniedzialek :-D ale jaja. nie dosc, ze musze kupic wszystkie mocowania, farby, fronty nowe do mebli (mamy nowy plan na ten regal) i w ogole, to jeszcze mam rodzic ;-) nie, no ja to jestem udana... jak myslicie, urodze czy nie urodze zanim skoncza? ;-)

widzę że nie jesteś lepsza odemnie, ja dzisiaj na działce montowanie wody a Ty farby, no może międzyczasie znajdziemy czas na poród:-D

reklama
Adi 30, mam nadzieję, że już zaraz urodzisz, bo za dużo stresu Cię to wszystko kosztuje :-) Ja mam wrażenie, że jednak dziś lub w nocy się udasz na IP. Nie martw się, zobaczysz, że niedługo będzie już po wszystkim.

Aenye, ja bym sumamedu sama nie brała. To lekarz powinien zdecydować, jaka dawka i który antybiotyk będzie odpowiedni..

A ja własnie dziś przepakowałam torbę, bo miałam wszystko tak włożone, że zapomniałam, co gdzie jest. Spakowałam też torbę do dowiezienia i jestem już w miarę spokojna. Jeszcze tylko się przeprowadzić i zdążyć skręcić chociaż łóżeczko :-D:-)

Do góry