reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

anisad, ja juz skrecilam ;-) tzn chlopcy mi poskrecali, stoi poki co w salonie, udekorowane tylko zabawkami, ktorymi chlopcy postanowili sie podzielic z dzidzia :-) kochani :-) pol lozeczka zabawek. :-D

laski, na razie nic nie biore, cos mi sie wydaje, ze pomagaja mi te krople do oczu aplikowane w nosie ;-) hehe. w ogole dobrze sie czuje, nie wiem, rano o 8 wzielam paracetamol, wiec juz by chyba nie dzialal. tylko nos zatkany, z oka poki co juz nie leci i jakby mniej spuchniete. no, moze wit c i krople zadzialaja :-) jestem dobrej mysli :-)

i wlasnie zalatwilam kolejna zalegla sprawe - reklamacje kuchni w ikei. farba z szafek w kuchni mi odlazi przy zmywarce.

adi
- mysle, ze posluchaj gina, ale to juz bardzo niedlugo :-) fajnie, nie boj sie, kochana. weszlo to wyjdzie, pamietaj!!! nie ty pierwsza i nie ostatnia :-) i fajnie, ze sie u ciebie cos dzieje - u mnie nic a nic.
chociaz moze bedzie tak jak u kolezanki eywy - trzeci synek, wieczorem nic, a rano juz dzidzius? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zadzwonilam do M., zeby mi kupił zapiekanke pepperoni na BP- mniam :-D
a on dzwoni, ze nie maja takiej- maja tylko jakas z kabanosem i 4 sery:wściekła/y: to sie wkurzyłam i strzeliłam focha i ...co sie okazało? maja na zapleczu :angry: tylko, ze najpierw wciskaja te, co maja wystawione w gablotce :wściekła/y: no, ale juz do mnie za chwilke przyjedzie moja pyszna zapiekanka :-)

rajuśku co za produkcja
mamusiadorusia DZIĘKI RZADKO PISZE SIĘ RZADKO. zawsze tak pisałam, nie wiem co mnie tak skołowało....

ehhh jak siedzę na bb to mam skurcze bardziej bolesne!!! na odwrót to powinno działać!!! jak chodzę i leżę to nie boli...

mama twierdzi że urodzę this week albo początek kwietnia, ale wczoraj równocześnie wymowiłyśmy datę 7kwietnia...myślicie, że to coś znaczy?:tak:

to nie organizm się uodparnia tylko bakterie, jak się ich nie dobije pełna dawką to te co przetrwały mutują i sie uodparniaja na dany antybiotyk (miałam mikrobiologie w szkole i sie mądrze :-))

no i po dobrym nastroju.... strusica mi zdechła ... niec
h to szlak!! porycze się :-( 1000 zł poszło w piach
Ty miałaś mikrobiologię, a ja byłam mikrobiologię i bakterie hodowałam i potem je obserwowałam!! i nie potrafiłam tego dobrze wyjaśnić, ale wiesz ja sobie tak pomyślałam, że aenye tak nie zakuma więc wyjaśniłam to prościej ;-p
aenye buziak:*

ja tez chcę strusie hodować :) fajnie brzmi :)
ja rozumiem, jak Ty meriderka to robisz, że czytasz nas i komentujesz jedno zdanie na parenaście stron...no toż to mnie palce świerzbią i klawiatura sama się prosi żeby coś poklikać i pisać posty długieee jak stąd do Rzymu...;-) jednak każdy jest inny, to prawda :-D :tak:
dziewczyny wróciłam z działki woda założona jadę samochodem i poczułam coś ciepłego no wiecie gdzie sprawdzam wkładka przemoczona no i zabarwienie takie brązowe ale też przemoczona wkładka ja normalnie chyba nie wiem o co chodzi

wogóle dzieki za rady i wsparcie niewiem co bym bez was zrobiła
kurde Adi, mnie się to nie podoba... możesz jechać na inną IP? szybko do gina innego podjechać? jeszcze raz na to samo IP?

asiunia coś tam Ci miałam pisać ale zapomniałam.... no to pozdrowię przynajmniej

hehe, mam to samo, odpisywalabym kazdej ;-)

mitaginka
, niezly powod do focha :-D ja ostatnio zarzucilam focha mezowi, ktorego prosilam o kupno pampersow dla chlopcow - on zrzucil ten obowiazek na tescia, ktory z kolei kupil nie te, co chcialam i sie wnerwilam tak, ze az sie poryczalam. i pojechalamm i sama kupilam odpowiednie pampersy, a z tymi to nie wiem, co zrobie ;-) jakos sie zuzyje, trudno.
no cretino ;-)

morgaine
, masz o mnie kiepskie zdanie, buuuu :-( nie zakumam.. no dzieki.. :-D

Ohh Morgaine kochana jestes. To ja tez Cie pozdrowie bo nie wiem co napisac :-)

mozesz rodzic 7go a po Tobie mitaginka rodzi :-)

to ja sobie kalendarz zaloze. :-D
podsumowujac:

dzis rodzi Pandorka,
jutro Adi (bo przeciez w nocy na IP pojedzie),
potem mamy z dzien lub dwa przerwy.
Nastepnie 1go damy baby (juz wiecej niech sie nie meczy)
2 i 3ci wolny termin mam - komus pasuje?
Potem znowu bedzie cisza
no i 7go rodzi Morgaine,
8go wykrakersikowana Mitaginka z nowym fryzem :-D
potem znowu bedzie cisza i na weekend sie posypia od 9 zaczynajac a na 11tym ze mna na czele konczac :-D

dobry plan? Dopisac sie kto kiedy bedzie rodzil to ide juz kartki Congatulation wypisywac :-D

reklama
Do góry