reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

aenye obstawiam ze przenosisz:-p wiec remontuj salon, to moze się pomylę;-)

edit: a w ogóle to chciałam was dzisiaj ochrzanić!! no toż to nic nie można zrobić bo ciągle nowy post dochodzi...a ja mam bałagan że hoho

no ale jeszcze nie rodzę to nei musi być czysto:-D

reklama
a jak zwykle ta twoja intuicja dziala? ;-) hehehe

nie, no jaja jak berety, co mam sie stresowac mysla o porodzie, bede sie stresowac mysla, ze mam rozbabrany salon :-D :-D :-D

aenye moja intuicja rzadko (żadko?? cholera jak się to pisze??!!) mnie zawodzi:-D

p.s. zaraz zaczne przeklinać!! baby jak ty wytrzymujesz z tymi skurczami!!! no shit!!!

aenye - ja bralam summamed. mialam 6 tabl po 250 mg. I szczerze mówiąc poczułam się ok dopiero jak wzielam wszytskie tabletki. Tzn jeszcze kaszel mam. Sluchaj nie ryzykuj, bo jak ci sie cholerstwo rozwinie to bedzie nieciekawie, szczegolnie teraz przed terminem. Najlepiej pedz do internisty niech przepisze Ci coś silniejszego.

przeca malz bedzie wszystkiego pilnowal, nie.. i zrobia wszystko za mnie, posprzataja i w ogole ;-) a ja sprzatanie umowilam sobie na przed swietami, a nie przed porodem, takze w ogole luz. bede miala piekny salon niedlugo :-) nawet kuchnie pomalujemy! i nawet parawan nawannowy zamowilam :-D nie, no nie ma jak instynkt wicia gniazda, u mnie idzie gruba para ;-) cos pozno tylko ;-) hehe.

bosz, tylko potem dzidzik w te farby wlezie..? teraz dopiero pomyslalam...

Morgaine ciężko jest ale da sie przeżyć
PS: też nigdy nie wiem rzadko czy żadko:confused: a matura niby na 5 z polskiego... chyba naprawdę matura to bzdura :-D

Ja nie wiem jak wy to robicie, ale ja sie nie wyrabiam czytac teraz tego wszystkiego, no godzinę siedzę, moze spamietałam co i jak:)

Alexandra super.z e juz w domku, bardzo sie cieszymy:)))
Pandora trzymam kciukasy jak reszta....ale fajnie:)
Morgaine ja tez mam ostatnio fazę ze dziewczynkę urodzę zamiast chłopca, ale to pewnie normalne.
Herbatita to dobrze,ze u Was spokojnie:)))))
Aenye zdrowiej kobito, ale i tak te choróbska dobrze przechodzisz, ja to bym gniła w łóżku. Ale zdrowiej, zdrowiej, ale to już! :) I tak jak dziewczyny pisza idź lepiej do lekarza
Adi, Dranissimo kurde jak czytam te wasze opisy tych wydzielin, to sama zaczynam pękac, czy mi tam nie wycieka, bo ja juz od dłższego czasy pełno jakiś wydzielin, upławów cholerstwa, więc jak by mi sie wody tylko sączyły, to nie wiem czy bym sie zorientowała:-(
Mała mysz super,ze się odzywasz:)) Jak Hania, już po operacji? Ty masz mieć cesarkę?

Idę zjeść zupkę, po tych waszych barwnych opisach jedzonka głodna jestem jak wilk, też wpierniczam wszystko jak leci i to w takich ilościach,ze hej!!!!

to nie organizm się uodparnia tylko bakterie, jak się ich nie dobije pełna dawką to te co przetrwały mutują i sie uodparniaja na dany antybiotyk (miałam mikrobiologie w szkole i sie mądrze :-))

no i po dobrym nastroju.... strusica mi zdechła ... niec
h to szlak!! porycze się :-( 1000 zł poszło w piach

reklama
cocosova, ano wlasnie..

jejku, dzieki, dziewczyny, za wszystkie rady odn moich dylematow antybiotykowych. kochane jestescie.
na razie zdecydowalam, ze poki co dzis przelecze sie tymi kroplami z antybiotykiem, a noz widelec pomoga - w koncu domiejscowo dzialaja, a ten atecortin nigdy mnie nie zawiodl w masakrycznych zapaleniach spojowek - zawsze bralam go do oczu, tak jak i dzieciom dawalam, ale wyczytalam, ze wlasnie przy bakteryjnych zatokach sie go stosuje tez. zwykle od razu niemalze poprawa. na razie - 2h po - nie cieknie mi nic z oka, no zobaczymy ;-) jak do jutra nie bedzie lepiej (w sumie dopiero od wczoraj jestem chora - wiec dopiero co sie zaczelo) - to wezme antybiotyk, moze nawet do lekarza sie przejde, chociaz watpie, zeby mi cos przepisal. jak nie to ze znajomej apteki wezme ten sam antybiotyk, co ostatnio.

acronka
, dzieki, no wlasnie ja juz bylam na plukaniu zatok, nic nie dalo. moze te lampy.. chociaz nigdy o tym nie slyszalam.

baby
- straszny ten czoch :-D nie, raczej bym nie zniosla.. poza tym teraz to juz musze cos pewnego, co raz i dobrze wytepi chorobstwo cholerne. nie mam czasu na pitu pitu z miodem i czosnkiem. zreszta ostatnio wpierdzielilam z dwie glowki i nic totalnie nie dalo.

morgaine
, czyli na kiedy mnie obstawiasz? 11/04 jeszcze mi sie podoba. najgorzej 10/04!!!

Do góry