reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
O jaaaa Cieeeee,

Morgaine mialas racje ze pandorka otworzy kolejny baby boom na ten tydzien :-D

hatroska 3mamy kciuki :-)

adi mi to też podejrzanie wygląda, może jednak przejedziesz na IP

A ja po dentyście - nie bolało nanana :-) ale dostałam znieczulenie:-D i czuję jakbym w połowie miała murzyńskie usteczka. Kolejna wizyta 11-go kwietnia phiiii ja chcę 5-go urodzić to już z dzidzią w domciu będę także się dobrze nawet składa :-)

Kurcze, palić mi się chce :baffled: nie że jakiś nałogowiec jestem/byłam - zawsze do piwka czy na imprezie kilka fajek spaliłam i tyle a dziś jak bym mogła to od razu. Biorę się za prasowanie, też trochę pary/dymku poleci to prawie jak palenie :-D:-D tylko nie będzie śmierdzieć

Witam!!!
Najpierw do Was:

alexandro-cieszę sie razem z Tobą i resztą domowników:)

morgaine-gratuluję udanej OSTATNIEJ wizyty!

mitaginko-no szykuj się,szykuj!Zawsze to coś:))

marma-obyś nie przedobrzyła z tym dywanem..a może to i dobrze jak Cię coś złapie,co..???

adi-dobrze,ze się zdecydowałaś na IP.I było tak strasznie???

aenye-zdrowiej,bo kto tu będzie tak zaglądał jak nie TY i powalał nas tekstami???

Teraz co u mnie-no nieciekawie.Ranek jeszcze ok,poszłam na zakupy i na plac zabaw z Marysią a stamtąd...czym prędzej do kibelka.Wymiotuję co chwilkę i tak mnie ciśnie w żołądku i chyba zaraz znowu na kibelek ale z drugiej strony...Oby to tylko nie żaden wirus...
Tak więc spadam,zajrzę w miarę możliwośći:))

nie ale mam złe wspomnienie jak raz byłam to mnie o mało na tamten świat odesłali bo dostałam szoku po kroplówce o mało się nie udusiłam od spuchniętej krtani, a żeby było śmieszne to sama sobie ta kroplówkę odłączyłam bo nie było nikogo kto by mi pomógł

Ja nie moge nie nadazam pisac!

Cucu urodzila? Jak gdzie kiedy? A jej dzis tu nie bylo?

Aenye Ciebie oczywiscie rowniez pozdrawiam, a rodzisz ze mna 11go bo na weekend nie chcialas a i ekipa musi sie zmyc wiec wiesz. Tego sie trzymaj i sie nie wywiniesz juz. :-D

wpadłam Was podczytac a tu takie info, ja pierdziu, jak w poniedziałek tak sie zaczyna to zdążymy się wszystkie rozpakować jeszcze w tym tygodniu:-p

reklama
Do góry