reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Ratunku! Zaraz zwariuję!
Primo - pachwiny mnie bolą nieludzko! Macie pomysł czemu?:confused: (pytanie retoryczne)
Secundo - za chwile ukatrupię swoją teściową!!!:wściekła/y: Jej córka kupiła swojemu synkowi spacerówkę Inglesina Trip - notabene bardzo oki wózio - a ta moja teściowa wożąc Młodego po mieszkaniu żeby nie dźwigać stwierdziła, że takiego nowo narodzonego maluszka tez można wozic w takim wózku żeby nie dźwigac. Ja jej na to, że nie - ona że tak, a ja że po co, i że pasy trzeba zapiąć a ten wózek to nie jest dla noworodka!! A ona a po co zapinać?? No właśnie po co??? I tak non stop! Młodego potrafi zostawić niezapiętego w foteliku postawionym na sofie i iśc sobie do kuchni, a Staś ma pół roku i jest bardzo ruchliwy!:baffled: Ja z nią na pewno swojego dziecka nie zostawię! :no:jezu, ona mnie psychicznie wykończy, jest urocza, ogólnie,chętna do pomocy, tylko wyobraźni za grosz! i wyobraźcie sobie, że ona jako przedszkolanka pracowała.......

Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale głowa mnie boli, a ta mnie "zabawia" takimi historiami....

reklama
dzieki, dziewczyny, za zyczenia zdrowka :-) kochane jestescie. u mnie niestety coraz gorzej, tzn ewidentnie mam zapalenie zatok, na razie lewa strona, spuchniete oko i zajeta jedna zatoka, druga czysta, no i bol polowy twarzy, rosnaca temp.. boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, zastanawiam sie, czy nie wziac antybiotyku na wlasna reke. mam w domu to, co dostalam ostatnio od lekarza i co mi pomoglo.. jak szybko zazyje, moze mi pomoze i wyzdrowieje zaraz.. co myslicie? nie chce juz isc do lekarza, i tak mi nic nie da, znajac zycie, cholera jasna psia mac, kobiety w ciazy musza umierac, zeby dostac jakies leki normalnie, no..

znowu marudzenie o chorobie, cholera.

chcialam wam tyle poodopisywac i dupa, zapomnialam wszystko.

ło matko z godzinę nardabiałam. Witam porannie- kurde ale Wy krótko śpicie. Witam!!!
alexandro-nie ma jak w domu
aenye- jak objawy te same i mogłas go barć w ciąży to bym się nie zastanawiała- im szybciej zaczniesz leczyć tym szybciej przejdzie i nie wymęczysz się długo

Ostatnia edycja:
baby, mitaginka niestety czesto sie zdarza ze fenek po odstawieniu to jeszcze trzyma troche.... co jest totalnym bezsensem bo pierwsze sei czlowiek martwi ze nie donosi a potem ze przenosi!!!! no ciąża to jest jakiś hard core!!!:no::wściekła/y::angry:

czy jest ktos na forum kto nie szczepi dzieciątka??

najadlam sie. o ni2\e!!!! snickersik czeka. brb :-D

mmmm cud miód i orzeczki...

te skurcze mnie do szału doprowadzają!!! pewnie się z nimi będę bujać do terminu, a juz 4ty dzień pod rząd non stop mnie męczą i akcja sie nie rozwija...moze faktycznie do 1go te nasze dzieciaki czekają... chociaż anawoj miała 3 tyg. skurcze... to jeszcze ponad 2 tyg.by mi zostały!!:angry:

aenye w poprzedniej ciąży po 36tyg.tez bylam chora i dzwonilam do lekarki czy moge antybiot. powiedziala ze dziecko juz tak duze ze bez problemu. bierz to co ostatnio, im szybciej wezmiesz tym szybciej zadziala a dziadostwo nie zdazy sie rozwinac...tylko masz cala dawke? bo z antybio to nie wolno tak ze sobei 2 dni bierzesz i finito...

Hello kobitki

Nie doczytalam, czasu brak ale wpadlam zameldowac ze jakies lekkie skurczybyki mnie zlapaly i lece do wanny, jakbym sie nie pojaila to pewnie pojechalam ale jakies nr tel mam wiec bede pisac...

Milego dnia:)

baby, mitaginka niestety czesto sie zdarza ze fenek po odstawieniu to jeszcze trzyma troche.... co jest totalnym bezsensem bo pierwsze sei czlowiek martwi ze nie donosi a potem ze przenosi!!!! no ciąża to jest jakiś hard core!!!:no::wściekła/y::angry:

czy jest ktos na forum kto nie szczepi dzieciątka??

najadlam sie. o ni2\e!!!! snickersik czeka. brb :-D

mmmm cud miód i orzeczki...

te skurcze mnie do szału doprowadzają!!! pewnie się z nimi będę bujać do terminu, a juz 4ty dzień pod rząd non stop mnie męczą i akcja sie nie rozwija...moze faktycznie do 1go te nasze dzieciaki czekają... chociaż anawoj miała 3 tyg. skurcze... to jeszcze ponad 2 tyg.by mi zostały!!:angry:

no a ten gin, co robil mi w srode usg, widzac mój brzuch napinajacy sie non stop, powiedział, ze gdybym tylko odstawiła fenka, to od razu urodze ;)
powiem wam, ze mam jakos od wczoraj duzo energii w sobie, moze czuje juz wiosne
potanczyłabym sobie, poszła do wesołego miasteczka (!)

mamusiaDorusia współczuje samopoczucia...ale moze to znak, ze juz blisko? ;)

reklama
no a ten gin, co robil mi w srode usg, widzac mój brzuch napinajacy sie non stop, powiedział, ze gdybym tylko odstawiła fenka, to od razu urodze ;)
powiem wam, ze mam jakos od wczoraj duzo energii w sobie, moze czuje juz wiosne
potanczyłabym sobie, poszła do wesołego miasteczka (!)

mamusiaDorusia współczuje samopoczucia...ale moze to znak, ze juz blisko? ;)
czyli rodzisz 7go kwietnia:) to ja z Tobą:)

Do góry