reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Ratunku! Zaraz zwariuję!
Primo - pachwiny mnie bolą nieludzko! Macie pomysł czemu?:confused: (pytanie retoryczne)
Secundo - za chwile ukatrupię swoją teściową!!!:wściekła/y: Jej córka kupiła swojemu synkowi spacerówkę Inglesina Trip - notabene bardzo oki wózio - a ta moja teściowa wożąc Młodego po mieszkaniu żeby nie dźwigać stwierdziła, że takiego nowo narodzonego maluszka tez można wozic w takim wózku żeby nie dźwigac. Ja jej na to, że nie - ona że tak, a ja że po co, i że pasy trzeba zapiąć a ten wózek to nie jest dla noworodka!! A ona a po co zapinać?? No właśnie po co??? I tak non stop! Młodego potrafi zostawić niezapiętego w foteliku postawionym na sofie i iśc sobie do kuchni, a Staś ma pół roku i jest bardzo ruchliwy!:baffled: Ja z nią na pewno swojego dziecka nie zostawię! :no:jezu, ona mnie psychicznie wykończy, jest urocza, ogólnie,chętna do pomocy, tylko wyobraźni za grosz! i wyobraźcie sobie, że ona jako przedszkolanka pracowała.......

Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale głowa mnie boli, a ta mnie "zabawia" takimi historiami....

reklama
dzieki, dziewczyny, za zyczenia zdrowka :-) kochane jestescie. u mnie niestety coraz gorzej, tzn ewidentnie mam zapalenie zatok, na razie lewa strona, spuchniete oko i zajeta jedna zatoka, druga czysta, no i bol polowy twarzy, rosnaca temp.. boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, zastanawiam sie, czy nie wziac antybiotyku na wlasna reke. mam w domu to, co dostalam ostatnio od lekarza i co mi pomoglo.. jak szybko zazyje, moze mi pomoze i wyzdrowieje zaraz.. co myslicie? nie chce juz isc do lekarza, i tak mi nic nie da, znajac zycie, cholera jasna psia mac, kobiety w ciazy musza umierac, zeby dostac jakies leki normalnie, no..

znowu marudzenie o chorobie, cholera.

chcialam wam tyle poodopisywac i dupa, zapomnialam wszystko.

ło matko z godzinę nardabiałam. Witam porannie- kurde ale Wy krótko śpicie. Witam!!!
alexandro-nie ma jak w domu
aenye- jak objawy te same i mogłas go barć w ciąży to bym się nie zastanawiała- im szybciej zaczniesz leczyć tym szybciej przejdzie i nie wymęczysz się długo

Ostatnia edycja:
baby, mitaginka niestety czesto sie zdarza ze fenek po odstawieniu to jeszcze trzyma troche.... co jest totalnym bezsensem bo pierwsze sei czlowiek martwi ze nie donosi a potem ze przenosi!!!! no ciąża to jest jakiś hard core!!!:no::wściekła/y::angry:

czy jest ktos na forum kto nie szczepi dzieciątka??

najadlam sie. o ni2\e!!!! snickersik czeka. brb :-D

mmmm cud miód i orzeczki...

te skurcze mnie do szału doprowadzają!!! pewnie się z nimi będę bujać do terminu, a juz 4ty dzień pod rząd non stop mnie męczą i akcja sie nie rozwija...moze faktycznie do 1go te nasze dzieciaki czekają... chociaż anawoj miała 3 tyg. skurcze... to jeszcze ponad 2 tyg.by mi zostały!!:angry:

aenye w poprzedniej ciąży po 36tyg.tez bylam chora i dzwonilam do lekarki czy moge antybiot. powiedziala ze dziecko juz tak duze ze bez problemu. bierz to co ostatnio, im szybciej wezmiesz tym szybciej zadziala a dziadostwo nie zdazy sie rozwinac...tylko masz cala dawke? bo z antybio to nie wolno tak ze sobei 2 dni bierzesz i finito...

Hello kobitki

Nie doczytalam, czasu brak ale wpadlam zameldowac ze jakies lekkie skurczybyki mnie zlapaly i lece do wanny, jakbym sie nie pojaila to pewnie pojechalam ale jakies nr tel mam wiec bede pisac...

Milego dnia:)

baby, mitaginka niestety czesto sie zdarza ze fenek po odstawieniu to jeszcze trzyma troche.... co jest totalnym bezsensem bo pierwsze sei czlowiek martwi ze nie donosi a potem ze przenosi!!!! no ciąża to jest jakiś hard core!!!:no::wściekła/y::angry:

czy jest ktos na forum kto nie szczepi dzieciątka??

najadlam sie. o ni2\e!!!! snickersik czeka. brb :-D

mmmm cud miód i orzeczki...

te skurcze mnie do szału doprowadzają!!! pewnie się z nimi będę bujać do terminu, a juz 4ty dzień pod rząd non stop mnie męczą i akcja sie nie rozwija...moze faktycznie do 1go te nasze dzieciaki czekają... chociaż anawoj miała 3 tyg. skurcze... to jeszcze ponad 2 tyg.by mi zostały!!:angry:

no a ten gin, co robil mi w srode usg, widzac mój brzuch napinajacy sie non stop, powiedział, ze gdybym tylko odstawiła fenka, to od razu urodze ;)
powiem wam, ze mam jakos od wczoraj duzo energii w sobie, moze czuje juz wiosne
potanczyłabym sobie, poszła do wesołego miasteczka (!)

mamusiaDorusia współczuje samopoczucia...ale moze to znak, ze juz blisko? ;)

reklama
no a ten gin, co robil mi w srode usg, widzac mój brzuch napinajacy sie non stop, powiedział, ze gdybym tylko odstawiła fenka, to od razu urodze ;)
powiem wam, ze mam jakos od wczoraj duzo energii w sobie, moze czuje juz wiosne
potanczyłabym sobie, poszła do wesołego miasteczka (!)

mamusiaDorusia współczuje samopoczucia...ale moze to znak, ze juz blisko? ;)
czyli rodzisz 7go kwietnia:) to ja z Tobą:)

Do góry