reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

pandorka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA TOSI :-D
czekamy na wieści...

aenye, anisad precz katar!!! precz@!!! no co wy laski, taka pogoda, rodzić trza a wam się chorób zachciewa, ja nie wiem...

mitaginka wyszykuj się krakersikkkku na dzisiaj;-)

ja już po ginie. OSTATNIĄ WIZYTĘ MAM ZA SOBĄ:-D
normalnie się cieszę, wypisała mi L4 do 19 kwietnia, termin mam na 15go ale bogata o doświadczenie przenoszenia (po terminie już nie mogą wypisać L4, szpital albo macierzyński można zacząć więc zbajerowałam i zmieniła mi parę mcy temu datę na karcie ciąży i jakby co to mam 4 dni po terminie gratis L4:-D )
szyjka miękka, rozwarcia nie ma, poród może się zacząć w każdej chwili.
posiew pochwy OK:-D
hpv było podejrzenie
u nas w szpitalu nie podają euvaxu tylko energix czyli tą lepszą szczepionkę dzidizolom:)
no po prostu super.

ale...

muszę wam coś opisać hhahaah
od 3 dni mam skurcze, przepowiadające, nie zwijam się z bólu ale przyjemne to to nie jest!
no ale ochota za mną i mężem chodzi, co prawda jeszcze sobie przypomniałam że nie mogę rodzić bo muszę dołożyć kombinezonik małej do szpitala i hennę zrobić i pranie dzisiaj puścić:)
ale myślę sobie no co tam, jeszcze póki mogę to sobie poużywam nie
no i z mężusiem akcja wieczorna....i pyk!!! skurcz łydki taki na maxa że z bólu wrzeszczeć chciałam!!!! no normalnie nawet się człowiek w ciąży bzyknąć porządnie nie może!!! magnez sobie kupiłam dzisiaj:) muszę zażywać bo jak sobie pomyślałam że jeszcze podczas porodu by mnie złapał to chyba bym się tam pocięła...

heh no i of course o północy mężul mi musiał zrobić kanapkę z pasztetem i serem żółtym...

miłego dzionka
ewa no to może urodzisz dzisiaj w nocy skoro położna ma nockę?:)
baby tak sobei czasem myślę, że jakby mi dzidzia numer wywinęła i chłopcem się okazała, to normalnie Adrianek chyba bym mu na imię dała....
ale nie nie, dziewczynka
!!!!!

reklama
witam rankiem :-) podobaja mi sie te lodowkowe opowiesci :-D u mnie dzis pasztet i dzem truskawkowy :-D
cala noc bolalo mnie gardlo a nie mam nic do ssania :( a dzis egzamin 4godzinny bez przerwy..ciekawe jak ja wytrzymam bez toalety i co najwazniejsze jedzenia :-D
aenye wspolczuje choroby u mnie jakis zlosliwy rok pod tym wzgledem ciagle jakis katar itp
ducha urosl brzuch? :-D to napewno nie przez ten batonik paluszki itd :-p
adi takie rzeczy lepiej sprawdzac na IP...wazniejsze maluchy niz nasza urazona duma bo ktos powiedzial ze na prozno przyjechalas
ewa :-D :-D podobalo mi sie Twoje zdanie :-D kiedys napewno tylko pytanie kiedy :-D
mitaginka ten Twoj gin to musi byc jakis szczegolny facet caly dzien przygotowan :-D
marma a podpisalas m torby? ;-)
moj ma jak mu kazesz przyniesc body to wie co to ale juz jakies polspiochy czy kaftanik to niekoniecznie :-D

wilmek :-D jakbys lezała ciagle w łózku, to wychodzac do ludzi, tez bys sie przygotowywała :-D a te moje przygotowania to nic szczególnego- pewnie wiekszosc z was robi to na co dzien ;-)
powodzenia na egzaminie :-)
a brzusio duchy pewnie wydaje sie wiekszy, bo moze Tymek zmienił pozycje :tak:

Morgaine no ja nie mam nic przeciwko, małe przemeblowanko zrobiłam w sypialni, ustawiłam łóżeczko tak jak ma być, odkurzam i sprzątam, Kubusiu przybywaj !!! :-D
No ja strasznie niecierpliwa jestem, wiem....

Kurcze a mi nie pasuje narazie rodzic. Chcialam jeszcze na carboot skoczyc po podgrzewacz nr 2 bo na ebayu nawet uzywki chodza w cenie nowych a ja 1mam tylko potrzebuje 2gi. No a carboot u nas tylko w niedziele rano a w najblizsza P jest w pracy a kolejna to 10ty a ja 11 rodze (hahaha chcialabym) :-) i nie wiem czy zdaze. Kurcze no najlepiej jakbym tego 17 rodzila w terminie to zdaze sie jeszcze wyspac :-D

herbatita ja tam bardzo dobrze wspominam wizyty swojej połoznej, będzie dobrze nie stresuj sie:) a co do staników to nie wiem czy chcesz jakis droższy czy tańszy ja Ci moge ten drugi zaproponować, zamówiłam sobie i jestem bardzo zadowolona mimo niskiej ceny jakość bdb, mięciutki, koronka przyjemna
2 SZT85DD=85E KORONKOWY DO KARMIENIA ZESTAW 2 szt. (1507608055) - Aukcje internetowe Allegro

Herbatita - oby wszystkie nasze maluszki były tak grzeczne jak Twoja malutka :)

zobaczysz ze będą

witajcie sloneczka,

wpadam na minutke pochwalic sie,ze my od piatku jestesmy w domu:happy:.oliver zadowolony i wszyscy z nim,je,spi,robi w majty,czasami wrzeszczy w nieboglosy...:-)

alexandra no to swietne wiadomosci :)

a co do wód plodowych to znalazłam informacje, ze jesli sacza sie wody, to na ogół w pozycji lezacej, bo kiedy stoimy/siedzimy to główka dziecka działa jak korek ;)

reklama
Witam dziewczynki

Ja niestety nadal nie domagam.Zapalenie ucha juz po ,a teraz przypałetała się do mnie taka zgaga że pić,jeść,nic nie mogę.Dzisiaj idę do internisty aby zobaczył moje gardło bo mam krwisto czerwone strasznie i jakby popękane ,ale nie boli .Ponadto czuje dyskomfort w uszach ,takie jakby swędzenie z delkatnym bólem.Wydaje mi się ze to jest połączone z gardłem.
Odnosze wrażenie że to gardło to właśnie jest przez zgage takie bo cofają mi się te kwasy z żołądka strasznie .MAM DOŚĆ!!

ALEKSANDRO Gratuluje i ciesze sie razem z Tobą

Życze udanego dnia i bez dolegliwości .Buziole śle

Do góry