reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
wybacz ale się smiać zaczęłam, obecnie ja nie mam pojęcia jak się ubiera maluszka na pogodę konkretną, a co mówić biedny mąż, który nie wie co to pajac dobrze, tzn znajdzie może,ale nie jak są w kostkę ciuchy poskładane w komodzie:D więc póki co nabrałam napradę dużo w torbę, najwyżej połowa w torbie wróci;-)

aaaa widzisz, bo ja szkolenie przy układaniu ciuszków w komodzie zrobiłam, co jest pajac, co śpiochami, body itd. więc mam nadzieję, że zapamiętane zostało... wiem, wiem nadzieja itd. ale co tam, czasem jednak warto ja mieć :-).

no nie moge nadążyć za wami i odpisać, odświeżam a tu kolejna strona...
apetytu mi na kanapki zrobiłyście a tu już ząbole umyte, a co tam....
gości odprawiłam, nawet babcie przyjechała mnie zobaczyć tak jeszcze w dwupaku.
Teraz siedze na łóżku i coś mnie dziwnie brzuch boli, zupełnie inaczej, mały się prostuje, wszystko twardnieje... a położna moja ma dziś nocke ;)... ciekawe czy se tak psychicznie nie ubzdurałam... ałć... zobaczymy

aleście napłodziły laski na tym forum, miałam gości z maluszkiem miesiecznym i nie mogłam wejść do was bo ciocia mu sie spodobała ;)
no nic doczytałam, i uciekam do łóżka, prześpie moze te skurcze, bo mnie zaczynają denerwować, od rana mam cały czas jakieś tylko ni ehcolery nie są regularne...
śpijcie dobrze mamuśki do rana :)

mój M wie, co jest co, ale gorzej, co się z czym, na co i pod co zakłada :p ja mam przygotowany zestaw body z dł rękawem, pajac, taki kaftanik polarowy na to, skarpetki i mam kombinezon taki nie na zime, ale tez nie do konca wiosenny... polarowe niedrapki i czapeczke cienka i grubsza i kocyk do fotelika.. myslicie ze bedzie ok?

mnie znowu łapią te głupie bóle w podbrzuszu... te szarpane ;/
i lece spaćku, miłej nocy dziewczyny :)

mój M wie, co jest co, ale gorzej, co się z czym, na co i pod co zakłada :p ja mam przygotowany zestaw body z dł rękawem, pajac, taki kaftanik polarowy na to, skarpetki i mam kombinezon taki nie na zime, ale tez nie do konca wiosenny... polarowe niedrapki i czapeczke cienka i grubsza i kocyk do fotelika.. myslicie ze bedzie ok?

mnie znowu łapią te głupie bóle w podbrzuszu... te szarpane ;/
i lece spaćku, miłej nocy dziewczyny :)

tego, co sie na ci i pod co naklada, to ja sama nie wiem ;)

ewa a po co Ci instrukcja inkubatora?

reklama
a ja wlasnie doczytalam co naskrobalyscie..co za plodny weekend :-D
zjadlam kanapki paczka ale to pewnie nie koniec na dzis bo dopiero 22 ;-)
doszlam do wniosku ze nie chce rodzic w marcu jakos nie lubie tego miesiaca :-D kwiecien to co innego sama mam wtedy urodziny :-D

Do góry