reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

oj ja tez zdecydowanie ...jak sobie pomysle ze znowu musialabym sie wkurzac ze jestem po terminie brrr a teoretycznie moge czekac az do 1go maja

reklama

wszak nasza moderatorka jesteś :-D i już się jutrem z Tobą denerwujemy:)

no tak, ale ja czasem czuję się okropnie, bo rzadko do Was zaglądam, a pisze jeszcze mniej

a poza tym to myślę że rozpoczniesz drugą serię i następne 6 dzieciaczków szybciutko się narodzi:) a potem znowu tydzień przerwy i następna jazda...i tak do maja :-D

No... to niech mi się żadna nie waży nawet przede mną rozpakować ;-)

Jeszcze kąpiel, i do wyrka. Ciekawe, czy ja w ogóle dziś zasnę
Dobranoc.

pandorka powodzenia jutro, napij sie jakiejs melisy na uspokojenie ;) i wracaj do nas szybko, zeby miał kto umieszczac nowe rozpakowane mamuski na liscie ;)

widze ze wieczorem też płodne jesteście:-)
my dziś z mężulem i Maja 3h na spacerku byliśmy,ledwo się do domku wtoczyłam:-D
dziewczyny czuje się jak kaleka....dziś skarpetek nie mogłam założyć sama....siusiu co godzine w nocy .... i skurcze mnie dziś łapią po tej eskapadzie tak co 15 min ,mogłoby się zacząć coś dziać.....
z tym usg to lipa jest jak byłam ostatnio to na jednym pomiarze miała 2333 a na drugim 2800g ginka powiedziała ze tak naprawde to jak urodze bede wiedziała ile wazy Oliwka,wystarczy że lekarz w pomiarze o 1 mm się pomyli....
spać nie mogę.....
cisza w domu...
coś bym porobiła....
ale co:/

nie ma sil was doczytac, napisze tylko, ze u nas supermily dzionek, bylismy na spacerze w poszukiwaniu wiosny, a potem na lodach z chlopaczkami, skrecilismy tez lozeczko dla dzidzika - pomagiery takie, ze uooo, trzeba bylo pilnowac wszystkich srubek :-D i w ogole bardzo fajny dzien, naprawde.
ja sie czuje jak w 4mies, czyli rewelacja, plus katar, znowu mnie dopadlo jakies scierwisko. cholera jasna. jak nie wyjde z tego do porodu to sie chyba przekrece. w kazdym razie zapakowalam sie dzis juz wszystkimi specyfikami p/chorobie. zgin, przepadnij!!!

i dobranoc ;-) jutro poczytam, co u was :-)

pandorka, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!!! Wracaj do nas szybciutko, czekamy na Ciebie :tak::-).

Uciekam na dzisiaj.
Kolorowych, bezskurczowych życzę. Buziolki :***

reklama
Ja wpadlam tez tylko jeszcze pandorce życzyć, aby się wyspała dziś. Trzymaj się kobito ! Wszystko pójdzie raz dwa, bez problemów i czekamy tu wszystkie na fotki !:-)

Dobrej nocy wszystkim !:tak:

Do góry