reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

oj ja tez zdecydowanie ...jak sobie pomysle ze znowu musialabym sie wkurzac ze jestem po terminie brrr a teoretycznie moge czekac az do 1go maja

reklama

wszak nasza moderatorka jesteś :-D i już się jutrem z Tobą denerwujemy:)

no tak, ale ja czasem czuję się okropnie, bo rzadko do Was zaglądam, a pisze jeszcze mniej

a poza tym to myślę że rozpoczniesz drugą serię i następne 6 dzieciaczków szybciutko się narodzi:) a potem znowu tydzień przerwy i następna jazda...i tak do maja :-D

No... to niech mi się żadna nie waży nawet przede mną rozpakować ;-)

Jeszcze kąpiel, i do wyrka. Ciekawe, czy ja w ogóle dziś zasnę
Dobranoc.

pandorka powodzenia jutro, napij sie jakiejs melisy na uspokojenie ;) i wracaj do nas szybko, zeby miał kto umieszczac nowe rozpakowane mamuski na liscie ;)

widze ze wieczorem też płodne jesteście:-)
my dziś z mężulem i Maja 3h na spacerku byliśmy,ledwo się do domku wtoczyłam:-D
dziewczyny czuje się jak kaleka....dziś skarpetek nie mogłam założyć sama....siusiu co godzine w nocy .... i skurcze mnie dziś łapią po tej eskapadzie tak co 15 min ,mogłoby się zacząć coś dziać.....
z tym usg to lipa jest jak byłam ostatnio to na jednym pomiarze miała 2333 a na drugim 2800g ginka powiedziała ze tak naprawde to jak urodze bede wiedziała ile wazy Oliwka,wystarczy że lekarz w pomiarze o 1 mm się pomyli....
spać nie mogę.....
cisza w domu...
coś bym porobiła....
ale co:/

nie ma sil was doczytac, napisze tylko, ze u nas supermily dzionek, bylismy na spacerze w poszukiwaniu wiosny, a potem na lodach z chlopaczkami, skrecilismy tez lozeczko dla dzidzika - pomagiery takie, ze uooo, trzeba bylo pilnowac wszystkich srubek :-D i w ogole bardzo fajny dzien, naprawde.
ja sie czuje jak w 4mies, czyli rewelacja, plus katar, znowu mnie dopadlo jakies scierwisko. cholera jasna. jak nie wyjde z tego do porodu to sie chyba przekrece. w kazdym razie zapakowalam sie dzis juz wszystkimi specyfikami p/chorobie. zgin, przepadnij!!!

i dobranoc ;-) jutro poczytam, co u was :-)

pandorka, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!!! Wracaj do nas szybciutko, czekamy na Ciebie :tak::-).

Uciekam na dzisiaj.
Kolorowych, bezskurczowych życzę. Buziolki :***

reklama
Ja wpadlam tez tylko jeszcze pandorce życzyć, aby się wyspała dziś. Trzymaj się kobito ! Wszystko pójdzie raz dwa, bez problemów i czekamy tu wszystkie na fotki !:-)

Dobrej nocy wszystkim !:tak:

Do góry