Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
oglądam pogode... w nocy w gdańsku ma być minus 10 buuu, czyli u mnie też zimno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mitaginka ja co skurcz to kibelek. ale to slabe, nieregularne...nic z tego nie bedzie w moim przypadku w ciagu najlbizszych 2 tyg!! ja to sie dopiero bede bac od 7go kwietnia!! a jak bedzie 13 i dalej nic, to wtedy sie bede i bac i wkurzac
ewa Ty masz nick ewa&kubus i ja caly czas myslalam ze Kubus to juz Twoje dziecko a teraz bedzie drugie...hahaha...a to w brzuszku mieszka Kubus czyli Ty pierwiastka a nie doswiadczona mamcia;-) ehhh ale ja jestem spostrzegawcza
i ze mną też coś nie tak. rano małż pączka przywiózł, zjadłam pół do kawy, wiecej nie moglam a wcale ochoty nie mialam, teraz dojadlam drugie pol tez na sile. no co by sie nie zmarnowal;-)
ale zgage mam pol dnia!! a ja cala ciążę moze 5 razy zgagę miałam...więc nie wiem o co kaman.,,,,,
heh ja to mam potrzebę zmiany całe życie, nie tylko w ciąży. na szczęście mam fryzjera, który za mną nadąża (tzn. w ciąży zaczął się gubić czy zapuszczam czy nie, bo co miesiąc zmieniam zdanie hahahaha) ale nigdy nic mu nie musze mówić, on wie że ma być jakiś akcent kolorystyczny inny, albo cięcie inne!!!Co do fryzjera, to akurat ja bylam niedawno i jestem wyjątkowo zadowolona ale czuję, ze potrzebuję chyba zmiany . Ja tak mam co jakiś czas, więc przerobiłam już prawie wszystkie długości i kolory. Od ku-reweskiego (przepraszam za zwrot) blondu do czarnego, przez czerwony i rudy :-)
no co Ty! pewnie że się wyrwiesz, ja całe życie chodzę do fryzjera co półtora - dwa mce, teraz przed porodem i potem na chrzciny obowiązkowo;-) to już dla mnie jak tradycja hahahah no bo trzeci raz będę chrzciłą ;-)wogóle odkąd moja najlepsza jaką dotąd spotkałam fryzjerka poszła na macierzyński to tak sie błąkam po mieście i nikt mi nie może dogodzić....a pewnie wrócui dopiero w maju-czerwcu. Ciekawe czy sie wyrwe, hehe, jak sądzicie
a ja kocham rudości, czerwienie, a najlepiej coś pomiędzy;-). Teraz mam swoje ciemne szatynowe i dodatkowo to podkreśla moją bladą bez solarium twarz, buuuuuuuu
wogóle odkąd moja najlepsza jaką dotąd spotkałam fryzjerka poszła na macierzyński to tak sie błąkam po mieście i nikt mi nie może dogodzić....a pewnie wrócui dopiero w maju-czerwcu. Ciekawe czy sie wyrwe, hehe, jak sądzicie