lilou
Fanka BB :)
Ja zmagam się z brakiem energii, wymyśliłam sobie że zrobię Oli niespodziankę i wezmę rower do przedszkola, i zamiast autobusem zrobiłyśmy sobie spacerek rowerkowy. Chyba dobrze mi to zrobiło, bo na dworze tak przyjemnie
mitaginko powodzenia na wizycie! biedna jesteś , może lekarz coś zaleci..
Co do majtek i podkładów to tak jak pisze ania2221 u nas też zabronione majty w szpitalu, a podkłady dają w ilościach hurtowych, prześciaradła w razie potrzeby zmieniają. Też na początku mi się to nierealne wydawało, to chodzenie itp. ale nie było źle.ja wstawałam tylko na siusiu i pod prysznic, a łazienka dwa metry od łóżka więc nie było tragicznie.
Teraz kupiłam 6 sztuk majtek jednorazowych, tak na wszelki wypadek wezmę.
ducha zobaczysz jak te dwa tygodnie szybciutko miną :-) sama mam taką nadzieję ;-)
mitaginko powodzenia na wizycie! biedna jesteś , może lekarz coś zaleci..
Co do majtek i podkładów to tak jak pisze ania2221 u nas też zabronione majty w szpitalu, a podkłady dają w ilościach hurtowych, prześciaradła w razie potrzeby zmieniają. Też na początku mi się to nierealne wydawało, to chodzenie itp. ale nie było źle.ja wstawałam tylko na siusiu i pod prysznic, a łazienka dwa metry od łóżka więc nie było tragicznie.
Teraz kupiłam 6 sztuk majtek jednorazowych, tak na wszelki wypadek wezmę.
ducha zobaczysz jak te dwa tygodnie szybciutko miną :-) sama mam taką nadzieję ;-)