reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

a przy pełni ponoć porodówki pękają w szwach:szok::-D
jak jest pełnia to ja zawsze mam problemy ze snem, walam się po łóżku a później niewyspana chodzę

reklama
katia - bardzo bym chciała odpocząć, ale sen z powiek spędza mi fakt, że tyle jeszcze do zrobienia zostało a I. taki niefrasobliwy chwilami. Ja nie umiem usiąść i zostawić naczyń po obiedzie na stole i czekać aż "się samo" do kuchni zaniesie i pozmywa. Powie mi zostaw ja się tym zajmę,ale mnie szlag trafia, że nie zrobi tego od razu i jak mam odpoczywać?? Poprosiłam o sprzątnięcie kłaczków z pralki i brodzika, bo prałam dywaniki kocie z drapaka a trochę z nich leci - to stwierdził, ze z pralki nie ma co sprzątać bo się wypłucze przy następnym praniu!!!! A jak ja mam z tymi kłakami ręczniki wyprać???Nosz ręce mi opadły. Bajzel wszędzie bo on maluje, ratunku!!!
Ehh musiałam się wykrzyczeć, bo mnie jakaś chandra dopadła i w ogóle spać mi się chce,ryczeć mi się chce i ogólnie masakra. Chyba zjem budyń na poprawę humoru.

Acronka tylko najlepiej czekoladowy, albo zjedz sobie czekolady :) naprawdę pomaga, co do mezów to z nimi tak czasem jest, pozostaje nam zamknąć oczy i nie patrzeć na to...

acronka z Twojego opisu wynika że albo mamy tego samego męża albo mój B. to klon Twojego I.:-D serio jakbym o swoim czytała, i nie chcę Ci martwić ale jak przyjdzie dziecko na świat to będzie gorzej, ja na początku myślałam że swojego Kena zatłuke, jemu nic nie przeszkadza, przecież zawsze mozna później coś zrobić, teraz to ja już przymykam oko na pewne sprawy bo by mnie chyba w kaftanie wywieźli, mówię Ci czasami lepiej odpuścić bo nerwów szkoda naszych, hmm budyń, ide sobie tez cos spreparować tylko sama nie wiem na co mam ochotę:eek:

baby - ja tylko czekoladowy. Na czekoladę nie mogę patrzeć.Tak mam że albo kocham albo nienawidzę.Teraz mam etap drugi. Wykopałam I. z domu po mleko bo się skończyło.

katia - ja zazwyczaj też przymykam oczy albo zagryzam zęby, ale jak trafisz na kumulację, to dramat. Nie strasz mnie, że mu to się spotęguje,bo padnę. Albo nie, może jest szansa że się znieczulę....

morgaine Najlepsze życzenia dla synka!!!!

acronka hmm u mnie dokładnie to samo!!! właśnie P wyszedł na mecz, i dobrze bo byśmy się chyba dziś pozabijali. To chyba przez pełnie;-) ja toleruje wszystko do czasu aż nie następuje kumulacja i wielki wybuch.Już nawet nie mam złudzeń że się to zmieni. Ale ponarzekać czasem muszę :/

justi powodzenia jutro!!! czekamy na wieści :-)

krakowianko super że Cię wypuścili!!!

Dzięki dziewczyny za odp w kwestii rozbieżności wymiarów. Myślę sobie że gdyby było coś nie tak to by mi powiedziała. Mam zaufanie do tej lekarki, i nie pozostaje mi nic innego jak wierzyć jej.

Ja dziś do kosmetyczki się wybrałam, musiałam zdjąć pazurki. Teraz mam sam żel i też jest super:-) Byłam też na plotkach w firmie, ale jakaś napięta atmosfera więc szybko uciekałam.

Co do stanika to ja chyba kupię sobie firmy alles :
Alles SWEET miękki BIUSTONOSZ do karmienia 75D (1476066080) - Aukcje internetowe Allegro

grrr ale jestem wściekła na P :wściekła/y:

reklama
Wrócilam. Zaliczyłyśmy mcdonald`sa, zestawik, kawka i lodzik, mmmhhhh, wykulałam się ale było warto :tak:.

nati, beata - wreszcie w domciu :-), helou!!!

Troszku zmęczona jestem, więc wylogowuje się dzisiaj. Jutro się odzywam. Kolorowych snów :***

aaa, justi, trzymam kciuki (swoją droga ale numer - połowa marca a tu już kolejny "kwietniowy" dzidzik i to poza podium :-))

Do góry