reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Hej!!!

zanim Was doczytam od rana,muszę napisać bo się mocno zaniepokoiłam a widziałam że Mitaginka masz ten sam problem..
Tak jak pisałam w poniedziałek byłam u lekarza, nic nie mówiła o żadnych różnicach w wielkościach , nawet ją zapytałam a ona powiedziała "nie nie wszystko ok, fajny chłopak jest". Teraz patrzę w kartę a tam :

Bpd 85 = 34+2
FL 68= 35
Abd 275 = 31 +4

Kurcze powinna się martwić?? nie wiem czy do niej dzwonić czy nie ma co jej zawracać głowy. co myślicie?

reklama
lilou mi gin powiedzial wczoraj, ze 2 tyg opoznienie w rozwoju brzuszka jeszcze nie swiadczy o hipotrofii, pod warunkiem, ze przepływy sa ok; trzeba to jednak monitorowac, czy brzuszek rosnie (tyle ze wolniej), czy nie rosnie...
Biorac pod uwage rozbieznosci miedzy poszczególnymi usg (w zaleznosci od sprzetu, lekarza itd.) postanowiłam jednak pójsc na kontrolne szczegółowe usg do kogos innego...

dziekuję serdecznie w imieniu Nikosia i .....mojej cipki jak to asiunia określiła hahahah, uśmiałam się

beata, nati witajcie kochaniutkie, teraz to wrocicie tam po to żeby urodzic i z dzidziami wrocic:*

laski takie rozbieżności w usg są prawie zawsze chyba. mnie sie przy zadnym dziecku nie zdazylo miec idealnie glowka brzuszek nozka wymiary...
ja mam rozbieznosc ponad 2 tyg, ale wszystko na pewno jest ok!! przeciez to i tak nie jest super dokładne...

co do niezdecydowania to postanowiłam zerwac z nałogiem
poszłam dzisiaj do CH po ten stanik hahaha i Starszaka odebrałam z pkola, pojechałam z nim więc jak zobaczył że wchodzimy do sklepu z ciuchami to chciał uciekać bo wie czym to grozi,...ale mowie do niego mamusia szybko kupi i wyjdziemy. no i weszlam, wybralam dosyc szybko przynajmniej jak na mnie 10 stanikow, przymierzylam, kupilam najlepiej leżący i tyle!!
potem szybko koszulka dla Mlodego w hm, szybko!!
potem szybko, naprawde szybko yves rocher i lody dla Konrada...kurde wybrał owoce leśne i cała bluzka brudna, ciekawe czy puści...

no! i jeszcze tak szybko kupilam M koszule i Tshirta ze w domu sie okazalo ze Tshirt z czaszkami jakimiś i musze oddać:-D

heh co do staników to:
CA ma za 79zl 2pak. lepszy chyba niz hm
kappahl - cycki rozjechane na boki za przeproszeniem.
ja chyba kupie te co baby przez neta, pomierze sie i tyle!

Morgaine jestem pod wrażeniem tak szybkich zakupów :)

Jak oglądałam te staniki w H&M to mi się nie podobały, ze takie zabudowane dziwnie i nawet nie miałam ochoty mierzyć, a te co kupiłam przez neta to fajne mięciutkie i ładnie się układają :)
A te w C&A mierzyłaś? jak się układają?

Dziewczyny u mnie i u mojej kolezanki też cały czas były rozbiezności i koleżance urodził się śliczny zdrowy synek, więc nie ma co sie martwić na zapas, przecież każda z nas też różni sie wymiarami i jest to całkiem normalne, nie ma co panikować i samej się nakręcać bo tylko się niepotrzebnie stresujemy :) luzik wszystko będzie dobrze :) jestem tego pewna, a jesli chodzi konkretnie o brzuszek to raz moze być bardziej wypełniony połkniętymi wodami a innym razem mniej i też będą różnice

Cześć laseczki.

Nawiedziłam dzis mojego lekarza w szpitalu.. strasznie rwało mnie podbrzusze.. chodzić nie mogę.. mały napiera!
Gin zdecydował - jutro CC.. powiem Wam szczerze, ze jestem przerażona na maxa!
blizna się rozłazi więc wyjścia nie ma..
Także trzymajcie się dzielnie i odezwe się yyy po powrocie??

reklama
Cześć laseczki.

Nawiedziłam dzis mojego lekarza w szpitalu.. strasznie rwało mnie podbrzusze.. chodzić nie mogę.. mały napiera!
Gin zdecydował - jutro CC.. powiem Wam szczerze, ze jestem przerażona na maxa!
blizna się rozłazi więc wyjścia nie ma..
Także trzymajcie się dzielnie i odezwe się yyy po powrocie??

powodzenia!! ehh zazdroszczę że będziesz już po:tak:

Do góry