reklama
antonina01
Fanka BB :)
Dziewczyny, co pomaga na spuchnięte kostki oprócz leżenia z nogami w górze? Można zimne okłady? Moje kostki są spuchnięte bardziej niż jak miałam kiedyś skręconą, normalnie kostki się nie da palcami wyczuć. A boli jak cholera jak staję na nogach. Ledwo obiad zrobiłam.
dołączam sie do pytania bo sama mam stopy/kostki jak u słonia, i nic mi za bardzo nie pomaga. Cyclo 3 forte biore od ponad miesiąca i d..pa, moze tego spróbuj - bez recepty; no i jak więcej spaceruje to jest lepiej...najgorzej jak na kompie pół dnia przesiedze, ;-)
wrocilam
mam dosc, ale szczesliwa bo w domu
dzieki za troske
witaj Kochana, dłuuugo cie nie było....z nami od razu będzie lepiej
Morgaine - wszystkiego naj naj dla twojego synusia!
anisad
Beata i Nati, witajcie :-)
Cucumber, babcia mi poleciła okłady z kapusty na noc na opuchnięte kostki Jednak nie próbowałam, bo nie wiem czy wytrzymałabym z kapustą w skarpetach....:-)
Cucumber, babcia mi poleciła okłady z kapusty na noc na opuchnięte kostki Jednak nie próbowałam, bo nie wiem czy wytrzymałabym z kapustą w skarpetach....:-)
Bachucha
Morgaine - wszystkiego dobrego dla synka!
Beata - witaj w domu :-)
Joll - dobrze, że się zdecydowałaś na zmianę i jeszcze lepiej, że jesteś zadowolona z decyzji
A ja dziś miałam mieć wizytę u gina - ale zapomniałam się zarejestrować, a ten szybko dziś przyjął wszystkie pacjentki i zniknął tuż zanim dojechałam, buu :-(
Beata - witaj w domu :-)
Joll - dobrze, że się zdecydowałaś na zmianę i jeszcze lepiej, że jesteś zadowolona z decyzji
A ja dziś miałam mieć wizytę u gina - ale zapomniałam się zarejestrować, a ten szybko dziś przyjął wszystkie pacjentki i zniknął tuż zanim dojechałam, buu :-(
..aenye
Mama grudniowa'06
nati, beatko, witajcie w domku!!!! z was grzeczne forumki, od razu sie zameldowaly buziaki i bardzo sie ciesze, ze jestescie!
nati, to teraz rodzimy 7? jak obstawiasz? ;-)
beatko, a tobie zycze szybkiej rozsypki!!!
bachucha, wspolczuje :-(
nati, to teraz rodzimy 7? jak obstawiasz? ;-)
beatko, a tobie zycze szybkiej rozsypki!!!
bachucha, wspolczuje :-(
mamusiaDorusia
baby-super wieści,no to do biegu,gotowi....;-)
nati-kochanienka,pięknie,że jesteś w domku;wszystko pójdzie gładko,zobaczysz!!
beata-dobrze,że zawitałaś w domku,życzę powodzenia)
morgaine-sto lat dla synusia od ciotki sklerotyczki;-)
A ja mam mega leniwy dzień,a raczej to mega słaby-pewnie niskie ciśnienie przy takiej pogodzie! Normalnie mam oczy na zapałkach...eeee,uciekam.............
nati-kochanienka,pięknie,że jesteś w domku;wszystko pójdzie gładko,zobaczysz!!
beata-dobrze,że zawitałaś w domku,życzę powodzenia)
morgaine-sto lat dla synusia od ciotki sklerotyczki;-)
A ja mam mega leniwy dzień,a raczej to mega słaby-pewnie niskie ciśnienie przy takiej pogodzie! Normalnie mam oczy na zapałkach...eeee,uciekam.............
reklama
A
asiunia876
Gość
Witajcie spowrotem dziewczyny :-)
ja tez mam slaby dzien. Wszystko zajmuje mi tyle czasu... Ehh...
ja tez mam slaby dzien. Wszystko zajmuje mi tyle czasu... Ehh...
Podziel się: