reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Wykonczycie mnie normalnie :-D:-D rozszalalyscie sie z tymi medalami ale o ile dobrze policzylam to chociaz brąz mam w tym obwodzie pępka:-D:-D

katia_ z tym karmieniem, dieta i gubieniem wagi to róznie. Kolezanka moja karmila 9 m-y i za nic nie mogla zgubic kiloskow, teraz dopiero odtawila i na diete przechodzi:tak: Ja po Olku dopiero po dwoch m-cach na dukanie doszlam do siebie:dry:
joll super ze zdecydowalas sie na ten szpital, brzmi bardzo rozsadnie:tak:

reklama
joll- no to super, że jesteś zadowolona i klamka zapadła. Teraz tylko pozostaje czekać na rozwój sytuacji. Oby wszystko poszło gładko :)
Ja nie powtarzam cmv tylko toxo.

Właśnie jutro mam jechać na badanka, a tu sen nie nadchodzi, ehhh.
Nic, spróbuję, dobrych snów Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Witam witam i o zdrówko pytam:-D
Spać nie umie a pogoda idealna pościelowa, leje za oknem okropnie. Kotek polatał po dworze i wrócił mokry jak szczur, kopyta czyściłam mu chyba z 10 min.
Po wczorajszym przejedzeniu nawet nie mam ochoty na śniadanko, wezne się za płacenie rachunków

Witam się tak samo jak Madziarkas... leje i to jak!!!Ale ładnie ptaszki śpiewają,to nie jest źle.Na przedpołudnie mam zapl.wyjście do koleżanki,coby sz.p.teściowa nie chciała przypadkiem nas odwiedzić... (przez całą moją ciążę była 2 razy i wtedy jeszcze nie wiedziała o tym fakcie).A co tam będę sobie humor psuć???Wara od nas:angry:

Życzę każdej z osobna miłego dnia i czekam na dalsze licytacje medalowe-kurcze,no,dajcie też w czymś wygrać;-)

joll-gratuluję wyboru,oby wsio było na +!!!!!!!!!

Tez sie witam i owocnych wizyt zycze i pogodnego dzionka! ;-)
Spania nie ma, a i glod bierze... ;-)
U nas dzis sw Patryka :-) Zapowiadali sniegu opady, ale chyba bedzie piekne slonko, bo cos jakies chyba promyki widze ;-) Ale w sumie to bez znaczenia, i tak na parade sie nie wybieram ;-) Leniuchowy dzien dzisiaj sobie robie! A co? :-D

witajcie, ja dziś wyspana po raz pierwszy od niepamiętnych czasów, a synu ma już 2 piąteczki prawie na wierzchu uff od razu spokojniejszy się zrobił i nocke całą też przekimał :-) mam nadzieje że u Was tez nocki minęły spokojnie bez skurczów i bóli wszelakich:tak:

my juz po śniadanku czekamy teraz na kuriera który do 10 ma się zjawić odebrać wózek..
joll super że jestes tak zadowolona ze szpitala, to bardzo ważne dla komfortu psychicznego teraz możesz spokojnie juz rodzić:) a co do cmv to ja nie powtarzałam
jola no właśnie ponoc nie u wszystkich karmienie=chudnięcie, ja po cc miałam największy problem ze zrzuceniem bebecha, który nie chciał się zmniejszać, a ponoć przy karmieniu obkurcza sie szybciej macica pod wpływem oksy więc w tym moja nadzieja heheh, no i po cc nie trzymałam żadnej diety pożerałam wszystko no a waga nie spadała a nawet później rosnąć zaczęła:eek:

dzis ostatnie wyniki odbieram i jutro do gienia na 18, pewnie juz mi poda date cc, z tego co go znam jeśli wszystko z juniorem ok to nie weźmie mnie wcześniej niż 38/39 tc więc jeszcze trochę mi zostało czasu na dopakowanie torby i ostatnie zakupy szczególnie dla starszego synka musze mu kupic kurtkę i buty na wiosnę bo jak malenstwo sie pojawi to nie bedzie juz za bardzo jak sie wyrwac:)

miłego dnia brzuszki

Witajcie kochane,ale naskrobałyście -kiedy ja to doczytam?:-)

Dzisiaj mam dużo na głowie ,mam nadzieje że wieczorkiem uda mi się nadrobić.
Po wczorajszej wizycie u ginki wszystko okey,ktg bez skurczy chociaż wówczas bardzo bolało mnie podbrzusze .Wiem że to nie skurcze.
Szyjka dłuuuuga i trzyma mocno .
Cieszę się .
Coś czuje że będe miała tą cesarke,czekam co prawda na wyniki hpv ale niestety te kłykciny mi się powiększyły.Ja tak bardzo nie chcę,będe sie modlic aby wynik był negatywny bo chciałabym sn .
Oj nie będe biadolić ,muszę uciekać.
Trzymajcie się kobietki moje i życze udanego dnia .

reklama
Aenye, Katia właśnie dziś byłam, lekarz sprawdził... tylko nie wiem o co mu chodzi! Mówi, ze blizna nie wygląda dobrze, po ostatnim USG sie pogorszyło i że jak będę znowu czuła mocny nacisk na nią mam niezwłocznie zgłosić się do szpitala, bo nie ma co czekać. Tylko, ze ja niemalże codziennie czuje ten nacisk. Zła jestem, ze gin nie zdecydował że mam przyjśc na CC, albo ze jest ok i dam rade te 1,5 tyg.. ja teraz jestem zamieszana w tym wszystkim - mocny nacisk? tzn jaki?? taki który mnie rozerwie?? kurna no!
Jutro z R jedziemy do szpitala na 9.30 na kontrolne USG nerek, więc zajdę do mojego gin i dopytam.. ehh jak nie urok to ...!!!

Justi - sprawdzaj choćby codziennie, mój gin powiedział mi, że czasem nie peka cała blizna tylko troszeczkę na początek i jeszcze pół biedy, jak krwawienie widać "od dołu", gorzej, gdy macica krwawi do jamy brzusznej...wtedy nie trudno o tragedię. pilnuj, nachodz doktora i tyle

hehe, ja mam na sobie: rozowa bluze dresowa, wscieklorozowa bluzke pod spodem i fioletowe spodnie dresowe :-D do tego ROZOWE GACIE i ROZOWE SKARPETKI, a na dokladke zajefajne kapcie w stylu EMU ROZOWE z pomponikami :D

WYGRALAM :-D na najbardziej lachonski stroj! tak czy nie!?

oj dałaś czasu, popłakałam się ze śmiechu

Morgaine - w nocy grzecznie spałam, aż do 4 rano...bo potem nie miałam co ze sobą zrobić.. :-)
od rana mam przypływ sił, nadrabiam zaległości z tygodnia. usiadłam tylko na chwilkę, żeby się z Wami przywitać i lecę dalej. przestałam się stresować porodem. do jutra jakoś wytrzymam, :-D

Do góry