Kuchenka indukcyjna wydziela śladowe ilości fal elektromagnetycznych w częstotliwościach mikrofal i trochę większych. Jeżeli miałaby być szkodliwa, to komórki powinny zabijać, wydzielają tych fal znacznie więcej. I nie powinnyśmy stawać w pobliżu radia ze stałą anteną Może i fakt, że żyjemy w morzu fal jest szkodliwy, ale przekonamy se o tym tak na prawdę dopiero za jakieś ćwierć wieku, kiedy nasze dzieci zaczną rodzić dzieci, więc nie dajmy się zwariować. Żeby nie było, że plotę trzy po trzy, jestem mgr inż automatyzacji przemysłuaaa miałam się jeszcze zapytać Was o coś,a mianowicie, bo my mamy kuchenkę indukcyjną, i czytałam czy ma jakiś wpływ na kobiety w ciąży,ale róznie piszą jak zwykle zresztą na każdy temat zdania podzielone,ale może wiecie coś więcej ..
Witam i ja!
Marma wszystkiego dobrego!!!
U nas dziś piękna pogoda :-) więc cały dzień na dworze spędziliśmy a że mieszkamy na wsi to i w lesie byliśmy na spacerku i na placu zabaw (tuż przed domem). Ktoś już tu o grzybach pisał, jest normalnie wysyp!!!!! Ja dziś nawet moich ulubionych kani nie zrywałam bo nam się już przejadły...
Witam wszystkie nowe kwietniówki!
My też mieliśmy słonko i ciepło, poszliśmy z Hanią na spacer, na plac zabaw. Biedne dziecko po tygodniu kiszenia w domu, mało nie oszalał ze szczęścia. ja po tygodniu kiszenia w domu mało nie zemdlałam z nadmiaru świeżego powietrza O grzybach też myślałam, ale trochę za wcześnie po chorobie do mokrego lasu. W przyszłym tygodniu jak będzie ładnie, to może małżonka namówię.
Ostatnia edycja: