reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

szczerze powiedziawszy nie mam najmniejszego pojecia jakie badania bede miala. gin zobaczyla ze jest duza roznica wielkosci miedzy maluszkami i dala skierowanie na "kompletne badania prenatalne" zarejestrowalam sie i czekam. W pierwszej ciazy wszystko bylo ok, nie liczac wymiotow do dnia porodu i nerwosci z powodu mlodego wieku. Teraz mam 30 lat i sie tez o te maluszki denerwuje, gdzies tam gleboko czuje ze bedzie wszystko ok ale nerwy pozostaja. Jedno mniejsze to moga byc jednojajowe i licze ze moja gin jest przewrazliwiona i bedzie dobrze.

reklama
aaa miałam się jeszcze zapytać Was o coś,a mianowicie, bo my mamy kuchenkę indukcyjną, i czytałam czy ma jakiś wpływ na kobiety w ciąży,ale róznie piszą jak zwykle zresztą na każdy temat zdania podzielone,ale może wiecie coś więcej ..

Dziękuję ślicznie za życzenia :)

joll o byś się nie zdziwiła. Ja i M obydwoje jesteśmy ciemnymi brunetami ja to prawie czarna jestem i oboje mamy ciemne brązowe oczy a Kacper jest świńskim blondynem ( na razie) o niebieskich oczach :-D

maga30 ja też jestem z Wrocławia :-)

aaa miałam się jeszcze zapytać Was o coś,a mianowicie, bo my mamy kuchenkę indukcyjną, i czytałam czy ma jakiś wpływ na kobiety w ciąży,ale róznie piszą jak zwykle zresztą na każdy temat zdania podzielone,ale może wiecie coś więcej ..
nie mam najmniejszego pojecia, ale wydaje mi sie ze indukcja jest tak samo "szkodliwa" jak kuchenka mikrofalowa albo kot lizacy brzuch ( czytalam gdzies ze jak kot lize brzuch to trzeba leciec na usg bo cos jest nie tak)

aaaaaa Marma widzisz,pisałam pierwszego posta z zamiarem złożenia życzeń ,a i tak zapomniałam jak zawsze :-p

a więc Samych Najszczęśliwszych chwil,Wszystkiego co Najwspanialsze
19468.gif

nie mam najmniejszego pojecia, ale wydaje mi sie ze indukcja jest tak samo "szkodliwa" jak kuchenka mikrofalowa albo kot lizacy brzuch ( czytalam gdzies ze jak kot lize brzuch to trzeba leciec na usg bo cos jest nie tak)

no właśnie to też czytałam,ale tez to że te fale są znikome jak stoi na niej garnek ,bo tylko przechodzą przez gar,i się nie rozpraszają,ja dla bezpieczeństwa jakiegoś chociaż stoję jak coś gotuję trochę dalej,ale jeszcze może gin będzie wiedział coś .. się zapytam.

Ja myślę,że możemy dać się zwariować, bo to nie powinnysmy także mieć telefonów i przebywać długo przy komputerze.
Takie czasy i jak nie komputer, to telewizja, jak nie telewizja, to kot, a jak nie kot to pies coś z podwórka przytarga, albo zjemy cos pryskanego i dokładnie nie bedzie umyte...

Wiadomo trzeba uważać, ale jak tak zwracać uwagę na wszystko, to dopiero w paranoje wpadniemy;-)

i po objadku. Troche przesadzilam i wyszlo mi jak dla pol wojska. Ale przynajmniej bede miala na jutro objad. Jak ja to lubie, zadko bo zadko ale czasami uda mi sie zrobic objad na 2 dni.:-)

Witam i ja!
Marma wszystkiego dobrego!!!

U nas dziś piękna pogoda :-) więc cały dzień na dworze spędziliśmy a że mieszkamy na wsi to i w lesie byliśmy na spacerku i na placu zabaw (tuż przed domem). Ktoś już tu o grzybach pisał, jest normalnie wysyp!!!!! Ja dziś nawet moich ulubionych kani nie zrywałam bo nam się już przejadły...

Witam wszystkie nowe kwietniówki!

reklama
Do góry