witam serdecznie :-)
tez musze sobie ponarzekac z rana..strasznie mnie bola plecy..kojarzy mi sie ten bol z bolami krzyzowymi przy porodzie tylko duzo slabszy brrr
a chcialam mlodego zabrac "na kulki" bo pogoda do kitu...
P jak Porod zaczyna sie rozkrecac widze..nic dziwnego juz niedlugo wiekszosc z nas bedzie w terminie...ja mam polozna za tydzien i piszemy plan porodu - tylko ze ja zadnego planu nie mam no moze zeby jak Morgaine dostac zloto za najkrotszy SN ;-)
Anawoj uwazaj "na wody" w tym banku ;-)
Pandorka gratuluje ustalonego terminu CC
Cucumber zycze zeby maluszek jeszcze poczekal ten bezpieczny tydzien
Justi u mnie w pepku tyle samo jak u Ciebie rowna 100
gratuluje udanych wizyt
wszystkim z bolami zycze troche ulgi
milego dnia
ps. asiunia a nie mozesz zadzwonic na emergency i zapytac albo do przychodni? m pewnie w pracy a Ty sama w domu z Joshem?
tez musze sobie ponarzekac z rana..strasznie mnie bola plecy..kojarzy mi sie ten bol z bolami krzyzowymi przy porodzie tylko duzo slabszy brrr
a chcialam mlodego zabrac "na kulki" bo pogoda do kitu...
P jak Porod zaczyna sie rozkrecac widze..nic dziwnego juz niedlugo wiekszosc z nas bedzie w terminie...ja mam polozna za tydzien i piszemy plan porodu - tylko ze ja zadnego planu nie mam no moze zeby jak Morgaine dostac zloto za najkrotszy SN ;-)
Anawoj uwazaj "na wody" w tym banku ;-)
Pandorka gratuluje ustalonego terminu CC
Cucumber zycze zeby maluszek jeszcze poczekal ten bezpieczny tydzien
Justi u mnie w pepku tyle samo jak u Ciebie rowna 100
gratuluje udanych wizyt
wszystkim z bolami zycze troche ulgi
milego dnia
ps. asiunia a nie mozesz zadzwonic na emergency i zapytac albo do przychodni? m pewnie w pracy a Ty sama w domu z Joshem?
Ostatnia edycja: