Witam i ja!
Ale się tu zaczęło dziać!!!
Anawoj wszystkie dzieci takie duże rodziłaś? Miałaś wcześniej CC czy SN?
Jak sobie podczytuję te Wasze dolegliwości to stwierdzam że ze mną jeszcze nie jest tak źle ;-)... a już myślałam że będę niedługo rodzić hehehe
Życzę wszystkim miłego dnia!
U mnie w pępku 109cm.
dwa naturalne - dzieci 3,5kg w 37/38tyg
CC dwa lata temu - 4,2 kg w 40tyg
Dziewczyny ratujcie.
Kolejna noc z rzedu biegunka wymioty bol zoladka...
Slyszalam ze biegunka jest ok i nie szkodliwa, ale z wymiotami w ostatnich tyg ciazy juz tak nie jest.
Myslicie ze to prawda?
Mozecie znalesc cos w necie na ten temat bo ja nie mam sil na kom a nie mam innego kontaktu ze swiatem...
Jestem oslabiona, juz 2razy upadlam i raz nawet nie poczulam ze mi ostro polecialo w majty... Czuje sie jak trup...
Pomozcie, jakies sposoby jak moge sobie pomoc?
Asiunia - węgiel jest the best, jak nie masz w tabletkach, to spal kawałek chleba w tosterze albo na patelni, tak samo podziała, pamiętaj, że inne leki wtedy nie działają, bo węgiel wiąże toksyny. cola odgazowana - żeby nie podrażniać żołądka, marchewka z ryżem rozgotowany kleik. pij dużo, ale raczej nie same płyny, tylko bardziej zawiesiste - kleiki właśnie, to więcej zostanie w Tobie. nie mam więcej pomysłów
wróciłam z banku w dwupaku, ale pojawił się śluz z mikro kropelkami krwi. dziwnie to wygląda, jakby igiełką nakrapiane. aż się zastanawiam, czy to nie krwinkomocz??
Cucumbmerku - jak nie zdążysz zaleczyć cholerstwa, podadzą dziecku antybiotyk. jeśli chcesz jeszcze trochę wytrzymac, magnez w max ilości, nospa , ale też scopolan. mi gin mówił, że jest bezpieczniejszy nawet od nospy i mocno rozkurcza. kosztuje ze 2-3pln ale nie wiem czy nie na receptę