No to piona, ja też szukam fotela coby wygodnie małego karmić. Miałam upatrzony w ikei - bujany ale mi go ze sprzedaży wycofali siet siet teraz jedynie te mi wpadł w oko IKEA | Sofy z pokryciem z tkanin | Fotele z pokryciem tkanym | POÄNG | Krzesło bujane ale nie ma opcji ramy w ciemnym kolorze a meble mam wenge tak ze odpada ale dziś pobuszowałam na allegro i znalazłam bardzo bardzo podobnisty i duuuuuużo tańszy FOTEL BUJANY ORZECH MATERIAŁ BEŻ 33 (1496282961) - Aukcje internetowe Allegro - jeszcze tylko dzisiaj z mężulem skonsultuje i zamawiam:-):-)
U mnie dzisiaj jeszcze wiosennie bo ponoć ma się pogoda zepsuć tuż tuż - chyba zaraz kawkę z tatą w słoneczku wypije:-)
Madziarkas, dla mnie te z wersji POANG odpadają, są źle wyprofilowane do karmienia, a bujany....pewnie fajnie się pobujać z maluszkiem ale ciężko z niego wstać z maluszkiem. I im większe dziecko tym trudniej, jak dla mnie musi być stabilny, dość twardy i oparcie pod lekkim kątem do tyłu, też nie za pionowe bo nie wygodnie. Ja będę sama z dzieckiem, więc muszę liczyć na siebie i łatwo wstać:-) Ja będę karmić na poduszce więc nie może być za wąski i musi mieć podłokietniki na odpowiedniej wysokośći. Taka wymagająca jestem
Ale ponieważ nic w innych komisach nie znalazłam to kupujemy ten który sobie upatrzyłam.
Jutro wkleję fotki.
Mąż go dziś odbierze:-):-):-)
A z Ikei to te są dość wygodne IKEA | Sofy z pokryciem z tkanin | Fotele z pokryciem tkanym | EKTORP TULLSTA | Fotel, nam nie pasują do wystroju.
Ostatnia edycja: