reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam juz po kawce:-)

mitaginko trzymaj sie dzielnie, wspolczuje rozterek:-(
baby ja nie pomoge bo do tej pory nie wiem czy to cos wczoraj rano u mnie to czop:no:
a jak ty juz chcesz to wywolywac czas zaczac:-) Ja zaczynam od weekendu;-)
aisad no to super ze wizyta udana, co do wagi to wydaje sie spora ta twoja dzidzia:-)
..aenye Wariatka:-D
Justi83 Super fotka:) Z tymi ciuszkami to lekko be sensu. U mnie w szpitalu polozne nigy nie przebieraja malenstw (chyba ze mama zyczy sobie pomocy z ich strony) No oczywiscie jedynie po porodzie ubieraja malenstwo a potem juz sama sie zajmuje, poza tym tak jak u dziewczyn nie zabieraja maluszaka samego nigdzie. Troche szkoda jakby mialy ci nowe ubranka poginac:sorry2: Co do zostawiania w szpitalu, myslisz ze ktos to doceni?
Bachucha Powodzenia na usg
anawoj powodzenia
Magdalen Duzy facet z Michasia:)
ducha Ja zakosilam sloneczko, przyznaje bez bicia ale nie oddam.
anisad supr fotka a ile miala wlosów.....

Wróciłam z miasta, pozalatwialam urzedowe sprawy i ledwie sie dowloklam do domu... teraz mysle czy dam rade tylek podniesc i cos zjesc czy na diete przejsc:sorry2:

Pisałam do Beaty ale nie odpisała jeszcze, jak coś sie dowiem to dam znać :)

Margola:szok: mam nadzieję, że to nie były wody płodowe

o matko, widzę,że tu następne dzieciaczki się zaczynają pchać:-) moja Natalcia tez już może, ubezpieczenie od dzisiaj ważne u męża w pracy, hehehe, żart oczywiście, ale fakt faktem,że więcej kaski wpadnie;-)

w ogóle możecie być ze mnie dumne! rano zakupy, gołąbki na obiad ugotowane, w szafkach z papierami itp porządki zrobione, mieszkanko błyszczy się z każdej strony...no może...oprócz okien...patrzeć na nie nie mogę, mężu ma w weekend myć, a ja tak się zastanawiam czy coś złego by się mogło stać jakbym umyła? oprócz ewentualnego porodu?;-)

eywa ja myłam okna po jednym dziennie mówią że jak sie kobita bierze za okna to poród tuż tuż zostało mi jeszcze jedno małe w kuchni miałam dziś zaplanowane ale pogoda nie dopisała.

baby no ja w sumie też mam taką nadzieję.... Brzuch mam strasznie twardy jak chodzę, taki napięty. ale nic nie leci.
eywa się o okna nie martw, deszcz ma jutro padać, szkoda zachodu :)

Ehhh a mnie jakas deprecha chyba dopada... Kurcz tak bardzo sie tego boje i nie chce, a tu chyba znowu mi puka do drzwi... Chyba ze teraz na koncowce hormony moj mozg poprzewracaly...
Normalnie placze, zachwile drze sie a za chwile placze bo sie darlam i tak wkolko. Biedny Josh juz chyba tez ma dosc tej matki w ciazy...

Eywa wez nie wierz w te bzdury z oknami. Chodzi o to ze kobieta w ciazy latwiej traci rownowage i moze spasc a to spowoduje przedwczesny porod,
pozatym moze to byc syndromem wicia gniazda a to sie wlacza u kazdego w innym momencie. :-)

ktos pytal jak bola skurcze..
U mnie to pierwsze 2 byly jak bol na @, ale juz kolejne to twardnienie brzucha no i bol nie do opisania (bol w calym brzuchu od gory do dolu).

Margola ja jak chodzę to też mam strasznie twardy, ale jak sie połoze to jest lepiej :)

Eywa trzeba uwazać przy mycu okien bo od naciągania się, może się odkleić łożysko

reklama
margola, ja bym tego nie zbagatelizowala, w koncu mowisz, ze sie zalatwilas, wstalas i dopiero ci sie polalo! dziewczyno ;-) ja bym juz dawno na IP byla ;-)

jola,
a czemuz to wariatka!?

madziarkas,
skurcze jak na @ tylko coraz mocniejsze i bolesniejsze ;-)

ja jade po dzieci, bosz jak mi sie nie chce... normalnie mam wsteka.. ;-)

Do góry