reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

elo babińcu
byłam znowu u lekarza, rozwarcie 2-3cm i wszystko tam "wisi" czyli coś się dzieje....powoli jak żółw ociężale
jutro mielismy w planach wycieczkę do Malborka , lub w sytuacji gdy trafię do szpitala chłopcy sami mieli jechać...i co teraz??

reklama
to jest strata dla sfery tanecznej!!

A Ty sie pytasz skąd się tacy biorą?
odp.
z kątowni! hahahaha

anawoj kręcisz P jak poród?
chcesz mi konkurencję zrobić tak?
no i Ci się udało.
tylko wiesz
ja pościel już mam
a Ty? urodziłaś? :-p

p.s. wiem że humor w tej sytuacji nie musi Ci dopisywać, ale staram się rozluźniać atmosferę żebyś chociaż czasem się uśmiechnęła między tymi bólami:-( ... wiem że Ci ciężko!! :*

Ostatnia edycja:
dokładnie za tydzień moje dziecię skończy 2 lata!! a dopiero go rodziłam, pamiętam to jak dziś!! kurcze to tak niedawno było.
ale byłyby jaja jakbym urodziła w jego urodziny hihi

ehh no mam nadzieję mimo wszystko że jaj nie będzie (dosłownie) bo mam już różową pościel i tyle sukienek!!
heh jak ubierałyśmy z mamą pościel APPLE (to istotne! hihi to Apple!)
to się zaśmiała, że jak się urodzi chłopak to będą jaja:-) a i owszem, ale byłyby bo nie będzie żadnych jajek więcej w tym domu!!
no chyba że w lodówce;-)

Morgaine - eh, jeszcze nie urodziłam, ale wciąż mam nadzieję, na razie mam skurcze ale pewnie to tylko te przepowiadające. wymyśliłam, idę na spacer, 2km wystarczą? hehe P jak poród P jak pościel P jak proszę ja chcę już urodzić..bo jak nie, to się rozmyśle i nici z porodu i już

wróciłam ze sklepu no przeszłam góra 100m i znowu mnie brzuch boli i promieniuje do kręgosłupa.Już zaczynam się martwić aby nic mi się nie zaczeło rozkręcać.Oliwia ma siedzieć do 20 stego kwietnia i koniec.:szok:
Jutro wizyta u gina i Usg więc zobaczymy co tam sie dzieje.
Chyba znowu wskocze pod prysznic,ciepły strumień wody bardzo pomaga się te bóle wyciszają.
Mam tylko nadzieje że to tak nie będzie juz do końca kwietnia.Ja jeszcze musze po wózek pojechac,kupić pościel,staniki sobie,kosmetyki dla małej i wiele innych drobiazgów.

Morgaine - eh, jeszcze nie urodziłam, ale wciąż mam nadzieję, na razie mam skurcze ale pewnie to tylko te przepowiadające. wymyśliłam, idę na spacer, 2km wystarczą? hehe P jak poród P jak pościel P jak proszę ja chcę już urodzić..bo jak nie, to się rozmyśle i nici z porodu i już

a że tak głupio spytam (wiem mogę wziąć mapę) z tego malborka to masz daleko do wyszkowa jakby co?
bo ja chyba bym pojechała domek oglądać:) może emocje rozpętają akcję?:-) jak spacery Michałka nie ruszają to może chatą go przekupisz?;-)

Anawoj- ja jak ostatnio przycinałam moje krzewy i drzewka to tak mnie korciło żeby za grabie złapać :) myślę, że to sobie zostawię tak ok. 37 tygodnia i że wtedy pójdzie, a spacer myślę że jak najbardziej ale tak z 5km szybkim krokiem.....no ostatecznie ten Malbork też by Cię pogonił, jak czujesz że dasz radę to jedź

Dziś dostałam sms-ka od kumpeli ze sr, że 8go marca, w terminie(dokładnie) urodziła Janka 4,5kg, pierwszy poród, od 24tej do ok. 5tej rodziła....dzisiaj już wyszli :) ja też tak chcę....no może nie w nocy ;) ale tak szybko do domu...... przed chwilą się poryczałam na teleekspresie jak pokazywali chorego chłopca....boniu też tak macie, że ostatnio same chore dzieci dookola i to tak poważnie

wróciłam ze sklepu no przeszłam góra 100m i znowu mnie brzuch boli i promieniuje do kręgosłupa.Już zaczynam się martwić aby nic mi się nie zaczeło rozkręcać.Oliwia ma siedzieć do 20 stego kwietnia i koniec.:szok:
Jutro wizyta u gina i Usg więc zobaczymy co tam sie dzieje.
Chyba znowu wskocze pod prysznic,ciepły strumień wody bardzo pomaga się te bóle wyciszają.
Mam tylko nadzieje że to tak nie będzie juz do końca kwietnia.Ja jeszcze musze po wózek pojechac,kupić pościel,staniki sobie,kosmetyki dla małej i wiele innych drobiazgów.

a wiesz, że 20 kwietnia się hitler urodził?
tak tylko mi to do glowy przyszły, bo moja kumpela urodzila sie 20 kwietnia i zawsze to porównujemy, bez obrazy oczywiście :)

reklama
Lenka - też tak mam z tymi bólami...23.02 moja szyjka miała 2,2 cm, ciekawe ile będzie miała 23.03...fajnie się czyta jak sobie planujemy termin kiedy urodzimy....ciekawe jak to będzie, ile przenosi ;)

Pod koniec miesiąca są urodziny męża, a w kwietniu juniora...wymyśliłam ostatnio, że robimy wspólną imprę w ostatni weekend marca....chyba podołam ;)

Do góry