reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Już jestem, i zapadła decyzja, że pekińska ale z jogurtem lub śmietaną na ostro. Z cebulką i majonezem odpada, bo mój mąż organicznie nie znosi majonezu. I żadne kupne surówki ani ze słoika tez nie wchodzą w grę, tylko domowe jedzenie.....
baby - buraczki bym zjadła, ale takie zasmażane ze śmietaną. Choleres, mam buraczki, ale trzeba by je ugotować, zetrzeć i podsmażyc. Za dużo roboty.ale ugotuję i resztę jutro zrobię.

Aenye - takiego ślinotoku dostałam na widok śledzi w rybnym, że kupiłam sobie, i teraz mam dylemat jeść już czy po obiedzie. A ja generalnie śledzie jadam 2 razy w roku - w święta.

reklama
lenka - ja pamiętam przedporodowe skurcze jako taką wielką opaskę ściskającą mi brzuch i ciągnącą w dół. Myślę, że każda z nas trochę inaczej je odczuwa. Teraz z kolei te przepowiadajace to stawia mi się brzuch i cały boli, a czasem ciągnie i kłuje że aż w tyłku czuję. Bóli jak na @ nie mam i nie miałam.

edit: idę do sklepu po coś na obiad, może w rybnym kupię jakieś paluszki czy coś, bo nie chce mi się smażyć fileta, a to wrzucę do frytownicy i już. A ziemniaki z szybkowara będą w 10 minut. Tylko jaką surówkę?

no jak to jaką?! do rybki i ziemniaczków musi być kiszona kapustka!!! Ale mi smaka narobilaś, a ja mam dzisiaj makaron jakiś, hmmm, to Ty rób te rybki i ziemniaczki a ja zalatwię surówe i wpadam :). Będę za kwadrans :DDD

witam :-)
ja juz po wizycie... mlody glowka wstawiony tam gdzie trzeba, tetno 145 waga szacunkowo 2700 ;-) na moje wspomnienie o czestych bolach jak na @ stwierdzila ze to jeszcze 2-3tyg i moge rodzic...3tyg?? o nie nie ja jeszcze nie jestem na to gotowa - psychicznie :-D
teraz obiadek - grochowa i na zajecia :-)
lilou ja nawet nie wiedzialam ze jest taka kasa w ikei :szok:
asiunia jak na wizycie?
ducha a u nas dzis dzien niepalenia :-)

ale mi wszystko pachnie dzisiaj...a ja sobie rygor narzuciłam,żadnych słodyczy...a tu obok Schoco-bonsy leżą i ewidentnie na mnie patrzą:confused:

wilimiek
gratulujemy udanej wizyty:)
eywa ze też się na mnie nie gapi nic słodkiego!!
Kurde, a dzisiaj podobno w PL jest obchodzony dzień mężczyzny...

heh a wiecie czemu dzień mężczyzny nie jest tak popularny jak dzien kobiet?
bo mężczyźni są na to zbyt skromni i kwiatków nie piją hahahaahah
mój chyba miał wczoraj dzień mężczyzny:-D:-D:-D

zaraz mi łóżeczko będzie składał,, tylko jeszcze o tym nie wie:cool2::cool2:

elo :)
piszcie, piszcie co tam na obiad bo ja jakoś na nic smaka nie mam na razie......:confused:
ja rano z młodym na krew, po wyniki zaraz jedziemy...kaszle już 9ty dzień, ale z lekarką twarde jesteśmy i tylko na wziewach...albo aż..
u mnie u lekarza dziecięcego jest taki parking zatłoczony, daleko od wejścia i taki bliżej ale ochrona musi bramkę podnieść. Zajechaliśmy (nie chciało mi się dreptać do ochrony), otworzyłam okno i macham żeby mi otworzyli bramkę...wkurzony ochroniarz otworzył okno i pyta się mnie czy mnie ręka boli:baffled: chyba faktycznie przegięłam, wytłumaczyłam mu co i jak, że ja w ciąży, dziecko chore, itp., pytam się jakie znaki prefaruje żeby mu pokazywać bo ciężko mi wysiadać z samochodu....jakoś się udało załagodzić i mowił, że spróbuje mnie zapamiętać na przyszłość..... mogłam mu coś życzyć z okazji tego dnia faceta.......ale jakoś mi to święto nie pasuje...chłopaki przecież mają już swoje święto, nie fer to jakoś

reklama
Eywa jeden ci nie zaszkodzi :tak: chocaiż pewnie na jednym się nie skończy :-D skąd ja to znam :-D właśnie zjadłam półł tabliczki czekolady:szok:

Do góry