reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
właśnie leci w radio moja i twoja nadzieja, hey

'nic nie pomoże jeśli ty nie pomożesz dziś miłości' - słuchałam tego jak miałam 12 lat, matko ja kompletnie nie rozumiałam tego wszystkiego.... jakie człowiek miał dziwne pojęcie o miłości ....

a ja garnek boloński z "pomysł na", tylko,że potem wrzuca ma chwile do piekarnika i zapiekę serek na wierzchu;) ale też siedzę i myślę nad jadłospisem na kolejne dni:-)

a co do dnia chłopaka...ja dziś swojemu takie święto zafundowałam,że i tak nieważne, nazbierało się babie w ciąży pretensji, żali, czym niezwłocznie postanowiłam się z nim podzielić;) te hormony:baffled: wytrzyma chyba ze mną ten miesiąc?:-p

no jak to jaką?! do rybki i ziemniaczków musi być kiszona kapustka!!! Ale mi smaka narobilaś, a ja mam dzisiaj makaron jakiś, hmmm, to Ty rób te rybki i ziemniaczki a ja zalatwię surówe i wpadam :). Będę za kwadrans :DDD

Ducha - kapustka a i owszem, ale ostatnio tak często była że się znudziła. A po drugie ja tu nie mam warzywniaka z prawdziwego zdarzenia,tylko ewentualnie taką foliowaną kapuchę,a ona nie zawsze jest smaczna.

Już zjedzone. Uff i mniam.

Morgaine
zaraz wstawię dla Ciebie, te przepisy.

ale mi wszystko pachnie dzisiaj...a ja sobie rygor narzuciłam,żadnych słodyczy...a tu obok Schoco-bonsy leżą i ewidentnie na mnie patrzą:confused:

no proszę Cię jak coś się na Ciebie perfidnie gapi, to trzeba to zniszczyć jak najszybciej, tzn. w tym przypadku zjeść!!! To taka dobra rada, bo wiesz... jak Ty ich nie zjesz to one zjedzą Ciebie i Natalkę i co wtedy będzie?! Więc do dzięla kochana :-).

Oj zachcianki zachcianki .
Właśnie stwierdziłam że zrobię zapiekanke mojej babci.Ziemniaczki,boczus,cebulka,marchewka wszystko do prodiza i za godzinke bedę się opychac.Tylko do sklepu muszę smignac po boczuś.:tak:

reklama
Do góry