reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ducha :-D jak chinka w swoim kimono :-D ogladalas martyne - kobiete na krancu swiata? zajebisty to byl program.. cholercia, ze tez juz nie kreca. ona ponoc w jakims szpitalu za granica walczy o zycie! slyszalyscie? ponoc sie czyms zarazila od orangutana czy cus.. masakra :szok:

a co do gownianej roboty - a ile nas jeszcze jej czeka, uorany!

taaa, widziałam ten odcinek :-), i bez kitu ja wczoraj podobnie wracałam z tego spaceru. A że Martyna w szpitalu walczy o życie to nie słyszałam, szkoda, bo strasznie lubiłam jej programy i w ogóle ona fajna babka się wydaje. Ale żeby od orangutana?! Boszeee, co ona z nim robila ;-).

reklama
Ja też bardzo lubie Martynę Wojciechowską-ale słyszałam, że wychodzi z tej choroby-oby bo to naprawdę fajna babka i bardzo lubię jej programy. A co do durnych odpowiedzi-widziałam raz taki program nie wiem co to był za program-możliwe, że nawet ten sam-chodzili po ulicy i pytali ludzi co by zrobili gdyby w ich rodzinie był homo sapiens-nie uwierzycie jakie odpowiedzi były typu: "no cóż rodziny sie nie wybiera",albo "no ja to jestem tolerancyjny", "nie wyobrażam sobie tego" itp. Myśle, że to działa też tak że słyszą początek i dalej juz nie słuchają tylko skupiają sie na tym początku, ale nie zmienia to postaci rzeczy że nasz społeczeństwo nie dosć że mocno zacofane to jeszcze nie słucha...lekko przerażające.

łooo ile to się można dowiedzieć na bb.
ja nie telewizyjna więc niestety nie widziałam ani jednego odcinka kobiety na krańcu świata i o Martynie że chora też nie wiedziałam, ale już wiem, żyje i będzie dobrze:)

ducha heh jak wy to zauważyłyście laski że mnie się bardziej apple podoba??
jola link dla Ciebie (p.s. podczas przeglądania pościeli znalazłam 100 typów dla siebie gdybym miała chłopczyka - stąd pewnie aenye się wydaje że dla dziewczynki nie miałaby problemu)
5cz POŚCIEL MINI MINI GW36 FERETTI WZORY +gratis!! (1462138804) - Aukcje internetowe Allegro

fruta pink i tak nigdzie nie ma hahahah.

koniec tematu!!

odkurzyłam, nie wytrzymałam. ale to nie czop, na pewno nie! bez paniki jeszcze miesiączek minimum wytrzymam.
zaraz puszczę praleczkę z moimi pościelami i kocykami.
Młody śpi, pogoda ładna, możnaby wziąć książkę i na polko iść.... ale chyba się nie chce nie? ehh ja leniwa jestem w tej ciąży, na maxa!! okno se otworze na oścież hahahah.

No morgaine dobrze piszesz żaden czop ;-)
czy Wy naprawdę mnie samą chcecie zostawić z brzucholem do końca kwietnia???Ja Was proszę niech któraś mi towarzyszy :-)

Dziewczyny mam nową schizę : zdarza mi się pić colę, nie że codziennie ale jak dorwę np 0,5 l to je wypije. Myślicie że może to zaszkodzić Stasiowi. Wiem że to cholerstwo nie zdrowe, ale nie mogę się powstrzymać. Wczoraj P kupił 2 l i kazałam zabrać do pracy albo schować bo pewnie bym całą wypiła :/

Czy wiadomo co z Asiunią? zawsze pisze już o tej porze...

edit: cholerka Morgaine zabije Cię!!! przesłałaś linka i weszłam i cooo??? http://allegro.pl/posciel-3cz-przewijak-berber-wzory-feretti-amy-i1462701460.html ja chcę taką z przewijakiem :-Da przewijak już kupiłam inny. i teraz wogóle mi się nie podoba :/

Ostatnia edycja:
lilou takie życie.
dzieci kosztują i to wcale nie chodziło o to że trzeba je ubrać i dać im jeść. to chodzi o to że musimy własne zachcianki spełniać i mieć 2 przewijaki tudzież 4 komplety pościeli :-D heh

ja z przyjemnością poczekam do kwietnia.
a z asiunią chyba wszystko ok, jeszcze 2 godz temu napisala mi wiadomosc wiec raczej spoko...

lilou Ty się nic nie martw. mnie mdłości tylko po coli przechodziły i nie mnie jednej.
cola przeca zdrowa jak cholera!!
jak moje dziecię ma jakieś problemy z żołądkiem to cola i słone paluszki/krakersy. zaraz zdrowi:)

Ostatnia edycja:
No morgaine dobrze piszesz żaden czop ;-)
czy Wy naprawdę mnie samą chcecie zostawić z brzucholem do końca kwietnia???Ja Was proszę niech któraś mi towarzyszy :-)

Dziewczyny mam nową schizę : zdarza mi się pić colę, nie że codziennie ale jak dorwę np 0,5 l to je wypije. Myślicie że może to zaszkodzić Stasiowi. Wiem że to cholerstwo nie zdrowe, ale nie mogę się powstrzymać. Wczoraj P kupił 2 l i kazałam zabrać do pracy albo schować bo pewnie bym całą wypiła :/

Czy wiadomo co z Asiunią? zawsze pisze już o tej porze...

edit: cholerka Morgaine zabije Cię!!! przesłałaś linka i weszłam i cooo??? Pościel 3cz + przewijak BERBER wzory Feretti Amy (1462701460) - Aukcje internetowe Allegro ja chcę taką z przewijakiem :-Da przewijak już kupiłam inny. i teraz wogóle mi się nie podoba :/

ja do połowy kwietnia:-) z tobą zostanę

Morgaine tylko jak ja wytłumaczę to mężowi :p

A propo męża.. dziś mówię mojemu że liczę (jemu trzeba jasno dawać do zrozumienia takie rzeczy ;-)) że na naszą pierwszą rocznicę ślubu (mamy 10 kwietnia ) się wysili. a on na to że planował podróż do Smoleńska bo tam będa uroczyste obchody ...
Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Czy nasza rocznica już zawsze będzie kojarzona z jednym ???

lilou moja koleżanka też brała ślub 10 kwietnia zeszłego roku...

no ale bez przesady!! toż wasze święto stokroć ważniejsze (nie umniejszam absolutnie tragedii, ale pierwsza rocznica ślubu to też nie lada wydarzenie, w końcu nie obchodzenie uroczystości w Smoleńsku to chyba nie brak szacunku...)

laski, schizo kolejne, nie ja się z allegro wypisuję... a może baldachim?? Baldachim NINO 500 tiulowy / moskitiera 160x500 cm (1495675857) - Aukcje internetowe Allegro

o a mam pytanie, ale to na zakupowy więc zaraz się tam przenoszę bo mnie zlinczują że mieszam wątki ;-)

reklama
Lilou ja codziennie piję colę i Adriankowi nic nie jest :)

A co do 10 kwietnia to ja się modle od początku, zeby mały sie wtedy nie urodził, bo chyba bym się popłakała, jak słysze o smoleńsku to aż mnie coś bierze... W tv zrobili sobie z tego temat nr 1 a politycy tylko o tym paplą, szlag mnie trafia jak o tym mówią...

Do góry