reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

nie mow ze smakuje ci tostowy chleb codziennie rano i cos co z wygladu przypomina kielbase w rezultacie smakuje jak.... (to zostawie dla siebie)??? :-)

nieeee
nie codziennie
do szału mnie to tam doprowadzało!! i nie kiełbacha, ale....

taki tościk, albo dwa. na tościkach jajko;) do tego fasolka:) takie cóś bym zjadła.

reklama
asiunia w pierszym trymestrze to ja nie tylko tego nie jadlam ale nic nie jadlam a teraz mi nie przeszkadza, czasem lubie tak samo jak mc donalda, wszystko z umiarem jest ok takze nie neguj tu naszych zachcianek:-D

aenye Oj to wspieraj chlopa wspieraj, moj średnio dwa razy w miesiacu rzuca, juz mi naet nie mowi kiedy:-D

No a ja terazz to moje irlandzkie, okropne sniadanko poprawiam serkiem waniliowym...:happy:

aenye, widzisz... wszystko samo się wyjaśniło, a Ty się martwiłaś, że nie cieszy się dzidziuchem :-). Cieszę się, że powodem jego zachowania jest wlaśnie to! Chociaż nie zmienia to faktu, że łatwo nie będzie ale pewnie warto. Zawsze to zdrowiej i mniej śmierdząco dla chłopców i dla Ciebie oczywiście :tak:.

Aaaaa, no i więcej kasy na Twoje zakupowe szaleństwa :-D.

ducha, on wiele nie palil, wiec znowu jakas wielka oszczednosc nie bedzie ;-) ale pewnie wiecej slodyczy bedzie w domu :-D
no ale zawsze zdrowiej. ale wk.. wiony jest okropny, naprawde, z takim moglabym sie jak nic rozwiesc. na szczescie po jakis 2-3tyg rzucania mija mu ten poczatkowy wk..rw.
ech ;-) tak zle i tak niedobrze ;-)

jola,
no moj tez nie mowi, ja juz nawet nie pytam, zeby go nie wnerwiac i nie zapeszac.. teraz juz 10dni bez fajki. zobaczymy.

a ang sniadanko bleee, tylko ta fasolka mi pasila :-)

Ja fasolkę również wpierniczałam w Anglii. Do dziś ją kocham, w Polece też mają tą Heinza w zielonej puszce.
Do tego lubiłam jesc u hindusów kurczaki (chyba to były kurczaki ;) i fish and chips...a i kebaby, mniam mniam. Mega niezdrowe, ale co tam. Niestety angielskie jedzenie tuczy bardzo. Nie wiem, co oni tam dodają.

a mi w ang sniadaniu, jak pracowalam w hotelu, najbardziej przeszkadzala "ryba gotowana w mleku" ojej ten zapach brrr chociaz generalnie ryby lubie...
jak mi sie chce babki takiej marmurkowej, normalnie chyba zmobilizuje sie i zrobie tylko ciekawe czy wyjdzie bo moj piekarnik jest srednio "ciastowy" ;-)

a to watek kulinarny sie teraz zrobil?:) ja po obiadku, ale wlasnie wczoraj sobie pomyslalam ze mi przeszla jazda na slodkosci i od rana masz!!! znowu to samo!! slodkie i slodkie mi sie chce....

kurcze aenye 35 tydzien juz masz?? heh to jak urodzisz to znak ze mam sie pakowac bo ja tydzien po Tobie:D no czy tam 5 dni:)

ciekawe jak tam anawoj...

Dziolchy, mam pytanie. Jak pralyscie rzeczy z wozka? Wszystkie czesci, czy tylko jakies wybrane?? Bo koncze pranie ubrankowo poscielowe i chyba za fotelik i wozek trzeba bedzie sie wziac, tylko nie wiem z ktorej strony zaczac? :)
A np koszule swoje i staniki do karmienia, tez pierzecie w dzieciowych proszkach, czy tych normlanych??

swoje koszule prałam w normalnym proszku.
wózek piorę cały, dla odświeżenia, chociaż puściłam już 3 pralki tego wózka i jeszcze mam trochę!! więc chyba odpuszczę bo zostały mi części typu pokrowiec na nóżki itd. nieużywane i czyste więc po co to prać??
więc generalnie z wózka wyprałam to co było brudne:) w normalnym proszku z vanishem nawet żeby był czyściutki...

reklama
Ja biustonosze i koszule do szpitala prałam razem z dzieciecymi w dzieciowym proszku, bo jednak mały będzie miał z tym kontakt w szpitalu, ale potem będe prać ze swoimi w normalnym proszku, tak na poczatek chciałam zeby było delikatniej

Do góry