ducha
Tymciowa mama :)
Dziendybry Wszystkim, kurka jakoś nawet nie ąż tak dużo trzeba bylo nadrabiać tego wczorajszego dnia, ciszą i spokojem na kwietniowym powiało. Czyżby nasze czasy aż tak bardzo sie zbliżały?! Ja miałam wczoraj gości na obiedzie i po... wieczorem wymiękłam po prostu, plecy nie dały rady, brzuch też nie za bardzo ale Groszek szalal, więc jest ok. Teraz też wpycha wszędzie te swoje małe nóżęcje. Boli coraz mocniej ale i tak to uwielbiam :-). Widzę, że zakuy udane niektóre z nas miały, to dobrze, dobrze . Ja strasznie głodna jestem, idę coś wszamać bo padnę, chociaż wiem, że jak zjem to mi sie zaraz mega niedobrze zrobi, nie wiem czemu tak mam ostatnio . Co prawda słonca brak ale może by się tak na jakiś krótki spacerek wybrać? Chociaż jak chodze to mam wrażenie, że mi zaraz ten Groszek wypadnie . Ok, idę jeść...
aaa, zapomnialam dodac jeszcze, że jak juz cosik zasnęłam w nocy to mi się maleńkie skarpetki śniły, wczoraj tyle się tych maleństw nawieszałam, że chyba dlatego...
aaa, zapomnialam dodac jeszcze, że jak juz cosik zasnęłam w nocy to mi się maleńkie skarpetki śniły, wczoraj tyle się tych maleństw nawieszałam, że chyba dlatego...
Ostatnia edycja: