reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ewa & Kubuś No prosze, ja to nie bardzo widze czy mi opadl czy nie, ogolnie jest nizej niz oprzednio bo z Olkiem to mialam etap ze musialam wyrostowana siedziec bo sie dusilam a teraz nie mam z tym problemu, śmialo moge reke miedzy piersiami a brzusiem umiescic:tak:
aenye No, no nie tlumacz sie męzem, wstawiaj fotki ale to juz!!! Widzis e ja wczesnie wstalam i wyczekuje:-p

Pojecham T po śniadanie, dzis niezdrowe irlandzkie sniadanie a co mi tam, pewnie zgaga mnie powali na kolana potem:rofl2:

Witam śniadaniowo

słonko cudne tak ze na spacer obowiązkowo cza sie wybrać:tak:

Życze Wam miłej niedzieli, trzymajcie się w kupie:-D

ps. anawoj wytrwałości w oczekiwaniu na skurczybyki - nie ma ich to chcesz a jak się zaczynają to przeklinasz:-)

baby Ty masz chyba tą pościel mega hafty 3 ele. MEGA HAFTY 90x120 BABY LUX producent (1482237838) - Aukcje internetowe Allegro jaka ona jest w dotyku? jaki materiał? jak się prezentuje na żywo? ładniej niż na zdjęciach, tak samo czy gorzej?:-D:-D

Przykro mi dziewczynki ale ja nie mam tej pościeli, wydaje mi sie, że chyba hermionka ją kupowała, ale nie jestem pewna

Kurcze, wstałam po imprezce i nie mam na nic siły, chociaż i tak jestem z siebie dumna bo kilka razy zatańczyłam i wysiedziałam do 1 w nocy, a weselicho skończyło się o 4 więc jestem niezła :) mąż mnie przywiózł do domciu, bo młody szalał jak opętany, dyskotekę sobie urzadziła w brzuchu i taki breakdance odstawiał, ze momentami to ciężko było siedie, miałam wrazenie, że zaraz jakaś noga mi wyskoczy z brzucha :-D:-D:-D
Dzisiaj już na szczęscie nie wariuje tak bardzo :)

Doczytałam smski i kurczę dziewczynki kciukaski za wszystkie szpitalne zaciśnięte trzymajcie się, jesteście dzielne, będzie dobrze :) Ja to wiem:tak:

Anawoj widzę, że Cię młody bierze na przetrzymanie ;-) może faktycznie podłogę wyszoruj na kolanach albo na schody się wybierz ;-)

Dobra idę sie napić kawy i zjeść trochę weselnego ciasta mniamciu....

witam sniadaniowo :)
pandorko trzymam kciuki
ciesze sie ze smsy od Mitaginki i Nati troszke bardziej optymistyczne
anawoj pewnie Twoja szyjka sie tak wycwiczy ze potem ekspresowo pojdzie :tak:
morgaine pewnie dopoki tej poscieli nie kupisz to nie urodzisz :-D
baby ciesze sie ze wesele udane :tak:
jola czy irlandzkie sniadanie jest takie samo jak angielskie? :-p
u nas znowu ponury dzien juz ktorys z kolei az nie wiadomo co ze soba zrobic...moze jakis krotki spacer chociaz musze przyznac ze po prostu mi sie nie chce :zawstydzona/y:
milego dnia babeczki

baby maly tez chcial potanczyc a co?:-D

A czemu to anawoj mialaby juz rodzic? Przeciez nie czas jeszcze? Cos pominelam
wilmek takie samo, wlasnie je wciagnelam i nie moge sie ruszyc...czekam na zgage:-D

jola to Cie podziwiam ze jestes w stanie to jedzenie ruszyc. Mnie mdli na sama myśl...
Juz mowie dlaczego.
Jak zafasolkowalam sie to pojechalismy na 2tyg na wakacje no i tam na sniadanie codziennie serwowali angielskie "smakołyki"... Ten zapach.. I bum co chwile bylo WC. Wymiotowalam codziennie rano, a ten smrod jeszcze bardziej mi pomagal... Pamietam ostatnie 4dni mąż sam z synem chodzili jesc a ja na jablkach i wodzie zylam... Kurcze zaczyna mnie mdlic jak sobie przypomnialam.... :-)

zaraz napisze smska od Pandorki w odpowiednim watku. :-)

ja dzis znow do 17 sama... Fajnie nie.... :-(

jola, wkleje, wkleje ;-)

a co do zakupow, ja wczoraj mialam takiego nerwa, ze nawet nie zauwazylabym, ze mnie cos boli :-D dopiero rozkosz sie rozlala po mnie, jak poszlam z ciuchami do kasy i wyjelam karte, hehe :-D
ja sie poki co naprawde niezle czuje, tzn owszem, mam skurcze - twadnienia, czasem jak na @ zaboli, ale w normie :-) i czasem tylko ucisk na nerw np, to wkurza bardziej, jak nagle takie mocne uklucia bolu. ale co mi tam, przezyje. nie mam zamiaru stekac w domu, przy odkurzaczu, wole stekac na zakupach :-D

a w ogole wyjasnil sie powod D zachowania okropnego ostatnio - mowilam na zakupowym ostatnio, ze chyba rzuca palenie znowu - no i fakt, rzuca.. i dlatego rzuca sie na mnie. jak na worek treningowy.ale w zwiazku z tym odpuszczam, nie bede mu suszyc lba, w sumie i tak wiem swoje, i przekonana jestem, ze on tylko tak glupio gada. zlosliwosc i jad z niego wylazi, ale przeciez wiem, ze kocha mnie bardzo.

reklama
Do góry