*emi*25
teraz podwójna mamusia
taa już nie opodal , zaczynam się bać ,co prawda mam jeden poród za sobą wiem czego się spodziewać,ale wiadomo strach zawsze będzie przy takim wydarzeniu .a czuję się jakbym pierworódka była,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie moje twardnienia i skurcze przechodzą ale po tabletkach, same nie chcą... ech juz niedaleko, dam radę
baby nie strasz, jestes tylko jeden dzien 'mlodsza' ode mnie i juz sie szykujesz?? Ja jeszcze do pracy chodze!! W nastepnym tygodniu koncze dopiero... Przerazacie mnie kobiety... :/
dranissimo zalezy jak kto sie czuje. moja mama miala termin na 2go wrzesnia i jeszcze wlasnie drugiego do pracy poszla!! pracowala do konca i czula sie sweitnie, poza zgaga.