reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Hej dziewczynki .
No przeczytałam posty i jestem zaskoczona takim obrotem sytuacji.Kilka z Nas w szpitalu ,już połowa przygotowuje się do porodu bo objawy się nasilają.

Mnie męczą bóle jak na okres ,skurcze łydek się zaczeły w nocy ,więzadła mi pękaja z bólu,krzyż daje znać o sobie.A jeszcze tak długo musimy sie trzymać w dwupaku.
Oliwka gra mi nózkami na żebrach.
Pójdę sobie na mały spacer ,może mi się lepiej zrobi .

Trzymajcie się kochane .Buziaki

reklama
Hey dziewczyneczki!!!
Słonko za oknem to jakby wiosenka już przyszła:-) wczoraj wieczorkiem wyciągłam mężule na dłuuugi spacer i to powietrze było niby mroźnawe ale ja już wiosne czuje c u d n i e

Jejciu jeden dzień mniej podczytywałam a tu znów takie wieści:szok:
mitaginka trzymaj się kobitko razem z malutką, kciuki zaciśnięte
anawoj Tobie też przesyłam dobre myśli, jesteś w tyle lepszej sytuacji od mitaginki że już wskoczyłaś w ten okres bezpieczny, no i dzięki temi większy komfort psychiczny
nela dla Ciebie również powodzenia!!!

A mnie gardło zaczyna boleć, tak się cieszyłam że do tej pory choróbska omijały mnie a tu dzisiaj z tym bólem się obudziłam:-(Podejrzewam, że to przez moje wczorajsze wietrzenie mieszkania bo było mi tak gorąco że przez moment mały przeciąg był, niby nie wiało więc nie czułam ale jednak teraz mam za swoje!!! Można brać jakieś tablety typu spetolete czy cóś???

wczoraj bylam u lekarki i mi powiedziala ze jedyne co moge to syrop PINI. a kupilam sobie tez mieszanke ziół BRONCHIAL FIX. taka herbatka ziołowa na gardełko, powiem ze fajnie dziala jak nei ma nic powaznego of course

aha i mozna tez psikac tantum verde

można jeszcze na gardło *spam* (typowo dla kobiet w ciąży) albo stodal (homeopatyczny) ja brałam też tabletki Isla, lekarz mi mówił, że mogę

Ja tez juz czuję wiosnę w powietrzu :)
wiosna.jpg

hello dziewczynki,

mitaginko - trzymajcie sie dzielnie,kciuki zacisniete!!!!!!!moc buziakaow:o)

anawoj - osiagneliscie juzz michasiem bezpieczny tydzien ale mimo tegospieszcie sie powoli :o) moc buziakow!!!

Mi lekarka powiedziała, zebym sobie na gardło wybrała w aptece jakieś ziołowe tabletki do ssania. Na kaszel dała mi drażetki Sinupret, takie zielone.

Boże biedna mitaginka.

Tak mi smutno, ma termin prawie 2 tyg po mnie a juz sie zaczelo
!!
ehh nawet nie wiem co napisac... :(

reklama
Witam marcowo Kwietnióweczki
wieści nie są zadowalające tak wiele z nas w szpitalach, dziewczyny trzymajcie się i kciuki zaciśnięte.

Ja nocy raczej nie przespałam, wstawanie co godzinę na siusiu, a potem te skurcze co nie pozwalały zasnąć. M nie chciałam budzić bo by się biedny zestresował i byłby gotowy jechać na IP, a ja nie chce paniki siać po domu. Więc kładłam się spokojnie do łózka i liczyłam ruchy małej i skurcze; po 2 -3 minutach przechodziło. Zasypiałam.... a za chwilę budził mnie jakiś koszmar :-(
Niby spadam w jakąś otchłań, lecę i lecę a tu nagle mitaginka rękę wyciąga i chce mnie złapać. Jezu co to było to nie wiem. Po tym nie mogłam się uspokoić i serducho tak mi nawalało. I co dziś się okazuje rano? migatinka w szpitalu.:-:)szok:
Dziewczyny trzymajcie się jak najdłużej w dwupakach.
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry