reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

czesc, dziewczynki.

u mnie niemocy c.d., az sie zastanawiam, czy sobie zakupow nie odpuscic na poczet lezenia na kanapie.. masakra.. co mnie opetalo, to nie wiem, ale co rusze reka to juz jestem wyczerpana!..
rano zasnelam tutaj przy pisaniu do was posta, niemal z reka na klawiaturze, przy wlaczonym tv, obudzilam sie pol godz. temu. za pol godz mam wyjsc z domu, wedle umowionego spotkania z mezem. mialam 'walentynkowo' sprzatnac chatke, ogarnac pranie (ja nie wiem, jak z praniem daje rade i piore regularnie, tak skladanie mnie ostatnio przerasta i co drugi dzien mam sterte do skladania, za ktora zebrac sie nijak nie moge. koszmar okropny).
mielismy skoczyc na walentynki dzis gdzies, ale nie ma kto nam z dziecmi zostac, wiec przekladamy to na sobote, juz sie umowilismy. ale jakos mi smutno, ze dzis nic :-) heh..

nie, no nie moge.. co sie ze mna dzieje :-( spac, spac, spac i nie ruszac sie wcale, bo po co energie marnowac. ech.. a taki mily mial byc dzien, zakup komody, lozeczka, reczniczkow i paru *******ek :-( ech.. sama go sobie psuje :-(

no nic, wciagam czekolade i licze, ze mnie postawi na nogi, jak nie ona to juz chyba nic!..

reklama
witajcie walentynkowo,

...wpadlam "podpisac liste" i biore sie za pakowanie torby...jutro musze jechac do klinki...testy doppler`a nie sa za pozytywne i niunio nie jest optymalnie we wszystko zaopatrzony...:-( ...trzymajcie kciuki...prosze !!!!!!

buziaki dla was

hehe u mnie pranie też w toku. Kacperek pomaga co oznacza że segregowałam je już 3 razy :-p

Ja bardzo lubię buty na obcasie ale ostatnio tez mam w nich problemy z równowagą :-p Jak wychodzę gdzieś bez chodzenia to czasami zakładam kozaki na obcasie albo jakieś takie bardziej wyjściowe.

A mój najukochańszy małż przyniósł mi ptysia :-D:-D:-D Czy ja kiedykolwiek o nim coś źle pisałam :-p:-D:-D:-D:-D I to sam z siebie bez żadnej podpowiedzi. Normalnie w szoku jestem :-D:-D:-D:-D

witajcie walentynkowo,

...wpadlam "podpisac liste" i biore sie za pakowanie torby...jutro musze jechac do klinki...testy doppler`a nie sa za pozytywne i niunio nie jest optymalnie we wszystko zaopatrzony...:-( ...trzymajcie kciuki...prosze !!!!!!

buziaki dla was

w obu rękach aż do odwołania, trzymaj się!!!

witajcie walentynkowo,

buziaki dla was

Trzymam kciuki zaciśnięte :) daj znać jak bedziesz wiedzieć coś więcej.

Mitaginko przepływy sprawdza się właśnie podczas USG

reklama
Do góry