reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hurraaaa mój mąż wrócił z pracy i zrobił mi niespodziankę bo stwierdził, że trzeba dokończyć nieskończone czyli rozkładanie Wikusiowych mebelków :)

mam pytanie dziś była u mnie koleżanka i wiecie ona urodziła dziecko w tym roku i nie za bardzo chciała zaraz następne ;-) wróciła do pracy po macierzyńskim i teraz okazało sie ze jest w ciaży znów . jak oni beda jej liczyli l4 dostanie tyle samo czy mniej jak była w pierwszej .jeśli któraś z was wie jak to jest to napiszcie ja jej przekaże dziekuje z góry za nia
L4 jest naliczane jako średnia z ostanich pełnych 12stu miesięcy.
powinna mieć tyle samo co przy poprzedniej ciąży.
Ducha, ja stosowałam coś takiego na bardzo słabe paznokcie: NAILTEK II INTENSIVE THERAPY 15ml NAIL TEK (1449313392) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy naprawdę polecam. Poczytaj sobie w necie o tej firmie i dobierz odżywkę, której opis będzie najbardziej odpowiadał problem Twoich paznokci.

tak, ja potwierdzam, lepszy niż Inglot, chociaż Inglot też dobry.
Ja wolę Nailtek niż np.Sally Hansen - a to już takie lepsze odżywki są.

kurde zły dzień, skurcze, mdłości, brak sił na cokolwiek. mam nadzieję że jutro będzie lepiej... idę na kawkę z kumpelą z pracy:) ciekawe kiedy posprzątam po tym dzisiejszym remoncie!! bo jutro chłopaki nic nie robią bo gips schnie...dopiero w poniedziałek.

dzięki Dziewuszki, no tak, w odżywkach cała nadzieja, dobrze że w ciązy wszystko szybko rośnie, więc jest nadzieja, że nie za długo się pomęczę.
Ufff, umyłam podłogi :-). Plecy wysiadły. Teraz kolacyjka, później malutkie zakupki spożywcze, ale ja już tylko jako dyrygent i koniec na dziś.

Morgaine, trzymam kciuki, żeby jutro było lepiej i udanych ploteczek przy kawce :-), może to pomoże na twoje kiepskie samopoczucie.

a my zlozylismy tzn rozlozylismy komp na czesci ( zostaje sprzedany tzn jest sprzedawany a za sprzedaz kupujemy laptopa nowego) rozlozyismy stolik pod komputer i mamy msc na lozeczko ale juz skladac nam sie nie chce. :-(
jestem wykonczona

aaa co ja dziś robię?:wściekła/y:wysmarowałam posta i go skasowałałam:/

Morgaine przyjemności na kawce;-)

Koot chyba powinniśmy nowy wątek założyć:-) moja w związku z przeprowadzką już nam urządza mnieszkanie:baffled: i mimo że wiem że zrobimy po swojemu to i tak mnie to wkurza bo wiem że będę musiała jej słuchać. A dziś dzwoniła czy w niedziele do kościoła idziemy (ona z tych wierzących bardzo) a nie ma P więc mi truje. a wczoraj pytała czy już myślę o antykoncepcji bo ona mnie może nauczyć objawowo termicznej:baffled: zwariować można...

hahahaha, niech żyją teściowe :-D. Porażka z nimi jakaś!!!!
lilou, nie martw się, moja też z tych mega religijnych, a wyobraź sobie co ona przeżywa jak ja rozwódka a z jej synkiem ślubu ni ma ani nawet w planach :-D. Mnie jedno sparzenie facetem wystarczy, żadnych ślubów ani rozwodów więcej!!!! Never.

reklama
moja tesciowa odpukac od swiat i poteznej afery potulna jak baranek :-)
tylko czasami podsuwa nam to nowsze imienia ale np a moze claudia na drugie ( moja starsza corka na drugie ma klaudia) i tyko daje propozycje wlasnie 2-go imienia.

Do góry