reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no to akpol. cos dziwnie patrzylas, moze jakis specjalnie prfilowany czy jak... moze jakas super technologia?
jeny, ogladam znowu bbc lifestyle, hehe, obejrzyjcie kiedys 'nie mowcie pannie mlodej' - faceci musza zorganizowac slub - sami w 3 tyg. boskie
jeny, ogladam znowu bbc lifestyle, hehe, obejrzyjcie kiedys 'nie mowcie pannie mlodej' - faceci musza zorganizowac slub - sami w 3 tyg. boskie
..aenye
Mama grudniowa'06
Materac Gryko-Koko Danpol - Akpolbaby za 78 :-)
Ja też muszę jeszcze materacyk kupić bo co prawda mamy taki który był w zestawie, ale to używany więc wolę kupic nowy, taki do kołyski jak chcę pianka-gryka-kokos znalazłam za 45 zł z odbiorem w Krakowie, wiec chyba go kupię, a ceny w sklepach są niestety czasem zabójcze, jak poszłam do entliczka to sie załamałam, posciel do kołyski z baldachimem i ochraniaczem 300 zł ja za moją dałam 190, a materiał taki sam, inne artykuły tak samo, więc szybko wyszłam
..aenye
Mama grudniowa'06
jeny, a ja wlasnie chce robic zakupy na miejscu no moze poza posciela. musze pojechac do tego akpolu i do vitalii, najpierw zobaczyc ceny. zaskoczylas mnie, bo bylam juz w MAPU i ceny takie same i nizsze jak na allegro, ale w sumie maly wybor. kurcze, jak w akpolu nie ma takich art. i ceny wyzsze, to zalamka.
na drzwiach byla kartka ze szukaja sprzedawcy, wiec moze to Ja wlasnie zwolnili i juz miala gdzies klientow ,
tak moje dziecko nie znosi jak mowie Izba przyjec, od czasu zjedzenia marsa i postraszenia ip wierci sie jak nigdy :-)
tak moje dziecko nie znosi jak mowie Izba przyjec, od czasu zjedzenia marsa i postraszenia ip wierci sie jak nigdy :-)
reklama
Podziel się: