reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

wołowinka w sosie.... nio!!! ubieram Hankę i biegnę do sklepu. Dzięki!!!!
Rosołek ugotowałam wczoraj i myślałam, ze będzie na dziś, ale wziął i skisł był. Pewnie przez pogodę.

Swoją drogą, nie tylko my mamy zachciewajki. Hanula zażyczyła sobie na urodziny klauna w pudełku. Takiego co się go nakręca i wyskakuje z pudła. Przejechałam już pół Szczecina i nigdzie tego badziewia znaleźć nie mogę :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wtorkowo

a gala :(:(
serce pęka :(
erba22 - A jak reakcja starszej córki? Moja corka byla malo zadowolona, ale nie pozwala mi nic robić ( jak sa wakacje to nawet objadu nie musze robic :-) ) i sie powoli przyzwyczaja i to do blizniakow :-D

Nati muszę Tobie powiedzieć iz corcia bardzo sie cieszyła az plakała ze szczescia , bardzo chce miec rorzeństwo :)

Miłego dnia !

Hej dziewczyny
ale sie przestraszyłam i nie wiem czy mam panikować i leciecieć do lekarza czy spokojnie podejść do sprawy.
Podcierając sie zauważyłam malutką ilosć śluzu zabarwioną na broząwo.I koniec.To wszystko. Teraz jest czysto .Nic mnie nie boli ,ale latam co pięć minut do łazienki i sprawdzam.
Nie wiem co to może być,może ten krwiaczek co mam jednak się nie wchłania ,tylko bedzie wydalał sie w postaci brązowej wydzieliny.
Wczoraj przed snem bardzo bolały mnie nerki i ból promieniował właśnie na brzuch ,może to od tego coś mi sie tam porobiło w środku.
Usg mam dopiero zaplanowane na sobotę ,mam nadzieje że nic do tego czasu się nie wydarzy.Moja kruszynka musi być silna i już

mnie raz bola raz nie. Zdecydowanie bardziej w nocy gdy nie mam stanika, ostatnio spie w staniku i jest ok. Dzisiaj np bola mnie tylko pod dotykiem. Nie martw sie to chyba normalne nie moga ciagle bolec.

Dzieki za słowa otuchy. Naczytałam się przed chwila o ciąży obumarłej i teraz się zaczęłam bać, ze to może być... :-(
No ale latam siusiu jak wcześniej no i mdłości są coraz gorsze...

A_gala - na jednym z wątków ostatnio dziewczyna napisała bardzo krzepiące słowa... Dzieci nigdy nie umierają... One po prostu wybierają sobie lepszy czas, żeby się urodzić... I w to trzeba wierzyć. :*

Joll - skoro cały czas było u Ciebie pod górkę, to teraz trzeba wierzyć, że wreszcie Ci się droga wyprostuje. :*

Cucumber - myślę, że nie powinnaś się martwić kaszlem. Mnie też cały brzuch się szarpie, jak wymiotuję. Ale myślę, że ani kaszel, ani takie szarpanie nie zaszkodzą naszym Maleństwom.

Dzięki KRAKOWIANKO))
...też gdzieś to przeczytałam, że One wybierają lepszy czas...

A_gala,joll, teraz to na pewno będzie tylko lepiej,los wynagrodzi wszystkie troski i smutki.

jak byłam w piątek u lekarza to powiedział że lepiej dla piersi aby nie bolały,że są wtedy chronione nie wiem...
mnie też w nocy bolą,ale śpie bez stanika i chodzę bez

dziś na widok kapuśniaku mnie pomdliło,fu..mąż i syn zjedli ja se makaron spaghetti odgrzałam trochę och..

teraz namówiłam mego na lody z McDonalda tak mi się ich chce
głowa mnie boli apap bym zażyła ale i tego się boję

Nati - przez Ciebie mam ochotę na krówki. :]

Lenka - jeśli to było jednorazowe, krótkie i słabe plamienie któremu nie towarzyszył ból to myślę, że nie musisz się martwić.

Klaudusia - mnie też raz bolą, a raz nie. To normalne. A na forach należy czytać tylko POZYTYWNE wątki, to podstawowa zasada. ;)

...i jeszcze sobie przez Emi zrobiłam zachciankę na lody z McDonaldsa... jak mogłaś. :p ;)

reklama
krakowianka-masz racje! Od samego początku jestem nastawiona, ze coś jest nie tak, ze coś będzie źle! Musze przestawić się! Tylko nie wiem jak...

Do góry