reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej lasencje :D

Mitaginka - welkome :D

Nie nadrobiłam jeszcze wszytskiego ;) Ale dopiero mam zamiar :)

Młody mi się rozpycha po zebrach, zwłaszcza po jednej stornie ;)

Poza tym co do głaskania brzucha to faktycznie nie jest za dobrze go masować. Moja kumpela jak trafiła do szpitala z krawieniem (chyba w 6 miesiącu) to ją lekarz zjechał z góry na dół jak zobaczył że się masuje po brzuchu, że właśnie sie szkodzi. Więc coś w tym chyba jest :-)

hej hej
nie uwierzycie, ale obudzilam sie przed 13 dopiero :szok: musialam chyba noc odespac. i w zwiazku z tym nie umowilam sie do lekarza na dzis, bo do 9.30 nie raczyli, oczywiscie, odebrac telefonu. faaaaaaaaak.
no ale poki co lepiej mi - nie chce zapeszac, al z nosa juz tak nie leci, no i poki co nic nie boli. obyyyy.

ja juz tez sciagam one born, dzieki, nati :-)

no i nie mam weny na pisanie, wybaczcie..

A u nas wesoło. Córka przez całe ferie miała ospę, potem jeden dzień do szkoły i kolejna choroba. Wczoraj jeszcze gorączka 39, 2 ale już dziś jest lepiej.

Kobity, jakie badanie lekarze Wam kazali robić w okolicach 30-32 tygodnia ciąży ? Nie byłam u mojego ginekologa juz ponad miesiąc i planuję się wybrać, ale od razu tak, żeby zrobić usg (to co sie robi chyba w 32 tygodniu ?? ) na tej samej wizycie i wszystko załatwić za jednym razem. Nie chcę chodzić 2 razy w ramach oszczędności, więc chciałabym już iść z wynikami badań. Nie wiem tylko jakie zrobić. A tak swoją drogą, czy są jakieś badania, na które można isć ze skierownia, oprócz moczu i krwi ? Czy skierowanie można dostać od lekarza ogólnego czy trzeba się udać do ginekologa w przychodni ?

anisad- ja na dzisiejszą wizytę robiłam tylko morfologię i ogólne moczu, ale jak mi lekarka coś jeszcze zleci dam Ci znać wieczorem:tak:

reklama
Anisad-
1) bylam w 30tc u gin- dostalam tylko skierowanie na posiew moczu ale to przez bakterie ktore mialam
2) jak dostalam 1 skierowania na badania ( 7tc) to poszlam do lekarza poz i mi powiedziala ze moze tylko morfologie i mocz mi przepisac, wiec chyba poz nie moze duzo :(

Do góry