reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
:-)witam popołudniowo
ja po wizycie oczywiście kolejne zwolnienie:)
malutka waży 1907g:szok: jakto moja gin powiedziała będzie spora kobitka
pomomo tego ze biore to cholerne żelazo mam anemie...:wściekła/y:
mitaginka moja ginka powiedziała że ktg robi się zawsze jak coś się dzieje,a kontrolnie mniej więcej od 25 tyg ,ja dziś miałam tak profilaktycznie,więc to dziwne że nie chcieli Ci w szpitalu zrobić:no:
potem poszłam do pracy zanieść zwolnienie i na małe zakupki:-)
maleńkiej kupiłam 2 bluzeczki i starszej jeansy i suuuuper szlafroczek:-D
i chyba się troszke przeforsowałam bo brzuch mnie boli a mała skacze jak szalona,a i jeszcze jedno ginka po usg spytała się czy już powoli wyprawke kompletuje bo oliwka jest 2 tyg starsza a łożysko ma 3 st dojrzałości...

Ostatnia edycja:
apropo ktg u mnie robią obowiązkowo od 30 tyg ciaży co tydzień.Jestem bardzo ciekawa czy mi jaiekolwiek zrobią w szpitalu jak będę na wizycie 14.02 :confused:

Beata87 wow cóż za waga! Rzeczywiście duża dzidzia rosnie;)))) Ciekawe ile u nas bedzie, a wizyta dopiero w poniedzialek. Juz sie doczekac nie moge, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo ostatnio tak brzuch mi sie twardy zrobił, ze masakra.. hmm..

a i jeszcze jedno jak nie tyłam to nie tyłam a od ost wizyty czyli 04.01 przytyłam 4 kg:szok::szok::szok: czyli kg na tydzień jezuuuuuuu:zawstydzona/y:i przekroczyłam 70....

nie dam rady was nadrobić :-( mam zaległości z 3 dni :-(

Wygrzebałam ciuszki po Filipku i wstawiłam Tośkowe pranie. Kto opowiedział, że dziewczynka nie może nosić niebieskich, granatowych czy brązowych ciuszków?:-D

Różowego, fioletowego też odrobinkę mamy a reszta w roznych kolorkach. Jeszcze tylko chcę kupić zupełnie nowe ze 3 sztuki pajacyków, bo potem odłożę do memory box tak jak dla Filipka.

hehe, pandorko :-) a propos memory box - ja tez mam takowy karton, gdzie trzymam pamiatki. i wlasnie musze sie don pofatygowac, bo wkladam tam spioszki po Fiolku i Masiu - obaj nosili te same spioszki na poczatku, musze i dla Felka je wydostac :-)

jola,
ale pech... kurka no :-( nienawidze takich akcji. mi od dluzszego czasu lodowka cieknie, ale musze sprobowac ja rozmrozic - tylko od dwoch tygodni wyjadamy zarcie z zamrazarki :angry: mam tam mase roznych lodow, uszek, dziwnych rzeczy. i nie moge sie pozbyc :angry:

beata,
wow! jestem ciekawa, jak moj malutki :-) mam nadzieje, ze wazy przynajmniej 1800... jakby ksiazkowo przybieral powinien wazyc ok 2000... ale on ewnie bedzie mniejszy... malutki moj książę :-)

reklama
w ogole pojawily mi sie na n-ce nowe kanaly - i od rana ogladam bbc lifestyle. wlasnie leca 'tajemnice poczecia' czy cos takiego. kurcze, naprawde, jak mi zal tych kobiet.. ja tu tyle naraz mam szczescia dzieciowego, a niektore.. ech.. naprawde, szczesciary z nas, nawet z tymi wszystkimi dolegliwosciami :-(

Do góry