reklama
A
asiunia876
Gość
a sprobujcie tutaj -> Watch One Born Every Minute - Series 1 online - SeeSaw
edit. jezeli umiecie sciagac w torentach wpiszcie 'one born every minute' i tak mozecie obejzec.
edit. jezeli umiecie sciagac w torentach wpiszcie 'one born every minute' i tak mozecie obejzec.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
asiunia876
Gość
to ja sie poddaje. Zostaja tylko te torenty ale to musicie sobie sciagnac same. przepraszam...Asiunia- nestety , nameczysz sie a u nas sie nie da
pandora83
Fanka BB :)
ja mam taki pyszzzzzny przepis na watrobke, ze jak moi rodzice, siostra czy ktos, kto juz u mnie jej probowal sie dowie, ze robie watrobke, to sie wprasza na obiad zaraz wam wrzuce na kulinarki! naprawde polecam :-) tak jak nie przepadam za taka kupna z baru, tak moja wlasna... mniami :-)
jutro wizyta u gina i ciesze sie strasznie :-)
wrzucaj przepis wypróbuje, o ile nie znam bo wątróbka to jedno z moich ulubionych dań
i powodzenia jutro ja też mam wizytę, dopiero o 17 a już się nie mogę doczekać:-(
Witajcie.
Ja donoszę tylko, że na wczorajszym USG wszystko ok wyszło. Nasz Synek jest co prawda oceniony na tydzień młodszego, ale tak zasadniczo było od samego początku ciąży, więc się nie przejmuję. Waży już 1,3 kg.
Martwi mnie natomiast coś innego. Od rana się kiepsko czuję.
gratuluję i mam nadzieję że niedługo przejdzie mnie też coś dziś od rana męczy bóle podobne jak na @ ale mam właśnie wrażenie że to od żołądka:-(
przepraszam że tak marudzę, ale co mam napisać!!??
aaaa w ogóle mój chłop to mnie dobił.
codziennie gada że mało leżę, że powinnam odpoczywać.
dzisiaj wrócił z pracy i pretensje że leże i mam wszystko w d....!!!!!!!!!! no kurna!!!!!!!!!!!!! zdecydowałby się chłop!!!!!!!!!!!!!!!
nie przepraszaj, jak się wyżalisz to będzie lżej a przecież każdy ma gorsze dni Twój chłop chyba dziś też- ale racja zapytaj co w końcu masz robić bo już sama nie wiesz!
Dziewczyny na tej stronce jest kilka odcinków
SEARCH: "one born every minute"
SEARCH: "one born every minute"
..aenye
Mama grudniowa'06
baby, i jak, udalo ci sie cos sciagnac?
reklama
Podziel się: