reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
jak mam wolny wieczor to jakos cicho tu jest. chociarz ostatnio wieczorami milczace jestescie :(. myslalam ze to dlatego ze Mitaginki nie ma a teraz jest i tez cisza. skandal

ja jestem jakaś taka zmęczona...spać mi się chce...brzusio się napina...
podczytuję oczywiście bb, kątem oka oglądam skoki narciarskie, podczytuję książkę (dzisiaj przyszło Dziecko dla odważnych, ale KOMPLETNIE nic mi się nie chce...

ja muszę zebrać pranie i powiesić drugie, a poza tym męzulo wrócił, to trzeba z nim trochę posiedzieć :tak:

du..pa
to samo!!!!
meh-vflQF1ybI.png

Ten film wideo zawiera treść od partnera Channel 4, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.

powiedzialam mamie ze lepilam pol dna pierogi na co powiedziala:
uwazaj ja pol nocy lepiam pierogi a rano pojechalam na porodowke. hahahaha
chyba mamy to samo czyli syndrom nic nie bedzie do jedzenia jak mnie nie bedzie i trzeba zamrazalnik zapelnic.

Ostatnia edycja:
placki zjedzone, paczka z allegro przeglądnięta chciałam bb poczytać a tu prawie nic nie przybyło:-(
aa wątróbkę uwwwwielbiam ale w ciąży jeszcze nie jadłam- obawiam się;-)

reklama
ja juz dawno nie jadlam (ze 2-3 mies), ale chyba z tego wszystkiego zrobie w najblizszym czasie ;-) chetki mi narobilyscie! ja mam taki pyszzzzzny przepis na watrobke, ze jak moi rodzice, siostra czy ktos, kto juz u mnie jej probowal sie dowie, ze robie watrobke, to sie wprasza na obiad :-D zaraz wam wrzuce na kulinarki! naprawde polecam :-) tak jak nie przepadam za taka kupna z baru, tak moja wlasna... mniami :-)

jutro wizyta u gina i ciesze sie strasznie :-)

no ale zalewa mnie katar, i z tego wszystkiego juz mi sie plakac chce :-( nos mam czerwony i gigantyczny, nie moge oddychac, a jak oddycham przez usta to boli mnie gardlo :-( i do tego zatoki zaczely mnie napieprzac (chyba od tego smarkania!..), wiec glowa boli i z oczu lzy ciekna same :-( koszmaaaarrrrrrr, oby jutro bylo lepiej, bo zdechne, naprawde! zaraz zrobie sobie inhalacje. o. moze bedzie lepiej.

i ide spac chyba niedlugo :-( dobrze, ze synek sie rozruszal, ufff. bryka caly czas teraz :-)

Do góry