reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

akkm, gratki duzej corci :-) cos te corcie sa wieksze od chlopcow na tym naszym kwietniu! jak to mozliwe? dotad zawsze bylo odwrotnie :-)

nie mam zadnej kreski na brzuchu, i nigdy nie mialam (w zadnej ciazy) - w sumie to fajnie :-) po co mi to.

a potrawke polecam, ja na sniadanie dzis zjadlam to, co zostalo z wczoraj - pyyyycha :-D z chlebem, ziemniakami (ja wole z ziemniakami), albo z ryzem. nawet moi synkowie jedli wczoraj, bo takie lagodniejsze mi tym razem wyszlo :-) wciagneli az milo.

watrobeczke tez bym zjadla... o...

dranissimo
, wychodzi komunikat, ze mozna to tylko na terenie uk ogladac :-( buuuuu!

reklama
akkm to duża córcia ci rośnie :)z wątróbka bym uważała, powinno sie jej unikać w ciaży bo zawiera dużo wit.A która jest szkodliwa dla maluszka
Ja też nie mam kereski na brzuchu nie każdy ją ma, to tak jak z wystającym pępkiem jedne mają a inne nie

mój T od chyba 20 tc co wieczór szuka kreski bo kuzynka mu powiedziała że jak jest kreska to będzie chłopak.... ale do tej pory się nie pojawiła:-D

Ja na brak wątróbki nie narzekam, nie cierpię jej od małego, śmierdzi mi i nie jestem w stanie tego przełknąć, fuuuuj

dranissimo zabije! Wlasnie rycze jak wół jak zobaczylam jak ta polka rodzi.... Chyba taki porod chcialby joll we wszystkich mozliwych pozycjach... Parla na kolanach i to malenstwo wychodzilo... Ludzie przechodzilam przez to ale nadal rycze jak widze takie CUDA :) heh... ide ogladac dalej...

Dokładnie raz w ciąży wątróbka nie zaszkodzi i tak odmawiam sobie serka pleśniowego Camerbery czy jakiegoś turka za każdym razem jak jestem w sklepie to mnie kusi jak cholera!

Duża strasznie ta moja dziewucha może gin się walnął jak ja mierzył? ja przytyłam nie całe 6kg a mała już 2kg dziwne

Hej dziewczynki

Ja dopiero teraz bo od rana mnie skurcze meczyly:no: Juz dzwonilam do T zeby byl w pogotowiu ale polozylam sie z Olkiem na drzemke i przeszlo, choc jeszcze co jakis czas lekko czuje....mam nadzieje ze to przepowiadajace aczkolwiek strachu sie najadlam bo z Olkiem takowych nie mialam:no:
Mam nadzieje ze sie nic nie rozkreca....odpukac w niemalowane

a mi sie dziecina nadal nie rusza. zjadlam juz dwa sniadania ;-) i nadal nic. faaaak. Feliks, ocknij sie, bo nerwica mame ogarnia juz!!!!
U mnie na bezruch slodycze zawsze dzialaja, jakis batonik i malenstwo od razu pobudone:tak:

Kurde, boje sie cokolwiek robic a musze bo w piatek najomi przeylatuja a ja nawet pokoju dla nich nie mam przygotowanego....a wiec bywajcie, bede podgladac:-)

Edit mitaginko strasznie sie ciesze ze jestes i ze nadal w dwupaku, trzymaj sie:)

reklama
a ja bez watrobki zyc nie umiem :(, tzn raz w msc co najmniej jem a moja corka jak byla malutka nie pamietam w jakim byla wieku ale jeszcze jej w blenderze wszystko mielilam to watrobka to bylo jej ulubione danie i zostalo jej to. Tzn moze nie ulubione ale bardzo lubi.

Do góry