reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hej... mam do dupy dzień... wszystko się rypie, nawet młoda wyczuwa, że coś jest nie tak, bo przychodzi tuli się i całuje mnie bez powodu, a to u niej nienormalne... jak tak dalej bedzie to wyladuje po rozwodzie i pod mostem...

reklama
Gosha, spokojnie, najgorsze w poszukiwaniu pracy sa wlasnie te chodzenia i rozmowy... wiadomo ze czesc ustawiona.. moze przez kogos znajomego poszukaj ??
Moja kumpela po starcie pracy onad 6 miesiecy szukala i prawie w depresje popadla.. wiec sie trzymaj!!!
Ja wrocilam od wrzesnia do roboty , 3 tyg Jula pieknie do przedszkola chodzila, a teraz 3 dni zwolnienia ale lekko przeszla i w pn mam zamiar isc do pracy .. no ale i szymek sie rozlozyl w miedzyczasie wiec nie wiem jak bedzie. Ja nie mam z kim dzieciakow zostawiac i moja praca to taka w kratke wlasnie sie zapowiada, a najgorsze ze jak robota jest to choroba czy zwolnienie a wieczorem musze jechac i swoje odbebnic...

No a w niedziele mialam piekne okragle urodzinki. Mezasty zapisal nas na biegnij warszawo; on 10 km biega,l ja 5 szlam z Jula i Szymkiem. Fajna impreza:tak: Od rodzicow dostalam na te urodziny szybkowar i juz sobie zycia bez niego nie wyobrazam - wierzysz - ziemniaki 5 minut sie gotuje a rosól czy karkowke 20 minut i to do zupełnej miekkosci. :-)

Ostatnia edycja:
Hej.

Rozwodu chyba jednak nie będzie :) chociaż tyle dobrego... ale reszta cóż... mogłoby być lepiej, delikatnie mówiąc.
Patewka ja już szukam dłużej niż 6 miesięcy... znajomości żadnych niestety nie mam, gdzie mogę tam pytam... w spółdzielni chyba nie wypali, bo żadna z emerytek nie złożyła wypowiedzenia więc masakra... do usranej śmierci będe na bezrobociu...
To ładnie się Jula trzyma w przedszkolu, większość choruje od pierwszych dni, chociaż podobno nie ma reguły...
Adusia ty to potrafisz mnie rozbawić :D

dobranoc... może w końcu dziś zasnę...

wracaj do nas na zamkniet, moze i humor sie poprawi:)) CHOCIAZ tam chorob mamy chyba z milion:(

a ja chyba na ten weekend wybywam do krk niestety bo moze chociaz na godzinke udaloby sie spotkac:))

reklama
Jak to chorób milion, coś się dzieje poważnego? nie strasz...

Ot atrakcje jesiennej aury,przeziębienia,kumulacje angin,zalewowe katary hurtem atakujące rodzeństwa,napady kaszlu i inne atrakcje dotykające dorosłych i dzieci:eek::eek::eek:....u mnie rządzą kaszle:sorry:.

Jak nastroje??U ślubnego w pracy?A ty jak dajesz radę w jesiennej szarudze?

Do góry