reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
hejaszka!!!!

Milion lat mnie tu nie było....już się tłumaczę otóż siedzę koło nieboszczyka,mam trupa w pokoju...w kącie pokoju leżą zwłoki mojego kompa.Pisze na nówce laptopku,bo starszyzna chciała mnie zjeść;-);-)

Młoda cały czas marudzi, że chce do przedszkolaków... :D jutro jadę na zajęcia popołudniowe do prywatnego przedszkola, zobaczymy czy się spodoba.

Nie dziwota dziewczyna ciągnie do facetów w swoim wieku...a laska z niej niesamowita,ale "Jaka Mać taka nać".Gosha ty też bosko wyglądasz i te twoje zdjęcia:szok::szok::szok::szok:...normalnie jak byś nicość fotografowała to też by była mega ciekawa.A może w tym kierunku ruszaj do pracy??? A w straży pożarnej jaki etat? Co do psa ujadającego to bym nagrała i o 12 w nocy odtworzyła pod drzwiami po uprzednim uprzedzeniu innych normalnych sąsiadów.i tak codziennie:evil::evil::evil::evil:

Hehe Adusia akurat te zdjęcia robił mój chłop :), też czasem mu co nieco wychodzi ;) żeby pracować w fotografii to długa droga przede mną... mooooże kiedyś... W straży pożarnej zgodnie z zawodem "wykonywanym" czyli kadry, a dokładniej płace :) dzisiaj złożyłam też do starostwa powiatowego (praktycznie to samo stanowisko-te same obowiązki), zobaczymy czy ktokolwiek się odezwie, mam dziwne przeczucie, ze gdzieś nie dałam podpisu i nikt nie zadzwoni ze względu na braki formalne...
ehhh co do kundla... sąsiedzi mają założoną już sprawę w sądzie (tak jestem podła)... jest to wykroczenie, zobaczymy więc jaki będzie efekt, za około 2 tygodnie się okaże. Też miałam ochotę zrobić to co proponujesz ale jakoś aż tak zdesperowana już nie jestem, a poza tym szkoda mi reszty sąsiadów... choć nie ukrywam, że to ujadanie mam nagrane ok. 1,5 minuty.

A no i gratuluję nowego członka rodziny :) też marze o nowym lapku :)

ehhh co do kundla... sąsiedzi mają założoną już sprawę w sądzie (tak jestem podła)...
EEEEE podła nie jesteś ratujesz sobie zdrowie psychiczne:tak::tak::tak:....a nowe zwierzę
]to konieczność bo wejść z komórki na BB :cool::cool::cool:...kosmos.Ale nowe zwierzę też mam yorka biwerka 2 letnia suczka z inetrwencjii straży dla zwierząt adoptowałam:tak::tak::tak:...śliczniasty wypłoch nazywa się Lilu.

Adusia narazie sprawa w sądzie nie zdziałała nic poza tym, że sąsiedzi się do nas nie odzywają i robią dziwne miny... :sorry2:;-)

Trzymajcie kciuki jutro od 9 :) idę na rozmowę kwalifikacyjną do starostwa powiatowego :D

Po rozmowie ok, teraz nic tylko czekać na wyniki... test był koszmarnie trudny... ale rozmowa już całkiem przyjemna. Za godzinkę wybieram się do naszego nowego amfiteatru na musical Metro :) trzeba się trochę odstresować :) jestem wypompowana dzisiejszym dniem...

Cześć. :-)

Gosha trzymam kciuki za pozytywne wyniki! :tak:
I współczuję sąsiadów, ale co zrobić jak psa nie potrafili wychować... :confused2:

Ostatnio strasznie zalatana jestem, na wszystko czasu mi brakuje... :-( Jeszcze w perspektywie pojawiły się święta i stresy z nimi związane, a to jeszcze trzy miesiące... :dry:

reklama
Do góry