reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Manja nie zazdroszczę remontów...
Koga zazdroszczę niani:-)

Ja się dzisiaj wyrwałam i poszalałam - pojechałam na stacje benzynową hehe:-)

Spokojnego wieczora życzę!!!

reklama
Hejka

Buziaki dla 4-miesięczniaków!

Kamile fajna ta kostka, my mamy kostkę Smiki imłody ją uwielbia

Skunkanka no to szaleństwo:-D:-D:-D

koga bawcie sie dobrze!

Co do jedzenia to mój uwielbia nowe smaki i zjada cały słoiczek. Zakładam mu mały śliniaczek i to wystarcza tylko musze pilnować żeby rączek do buzi nie pchał. Nie ma czasu sie wybrudzić tak wcina:-D:-D

Witajcie!!!
Doczytałam, już miałam się wziąć za skrobnięcie posta, kiedy z pokoju dziecięcego dobiegł płacz, a nawet ryk. NIe wiem, czy Ani się coś przyśniło, czy co. Przytulenie, mówienie do nij szeptem, ciii, nic nie dało. Dopiero pojadła chwilę cyca i znów zasnęła.

diabliczka dziękuje za zyczonka dla córci na 4 miesiące (ale masz pamiec co do godziny urodzenia...podziwiam!:-))
Tak szczerze to ja... korzystam ze ściągi :zawstydzona/y: Jak zaczynam dzień oczywiście od wejscia na bb ;-) zaglądam na wątek Kwietniowe mamy i ich maleństwa, czy aby dzisiaj któreś z wielkich małych ludzi nie ma swojego wielkiego święta :tak: Lubię pamiętać o innych :happy:
Laski, jeszcze 3 strony i mamy 2000:-p
Wow!!! :-) Pamiętam dobijanie do tysiąca... :-)

a my wlasnie wrocilysmy z miasta pozaplacane rachunki i mandat tez i jestesmy 400 e lzejsze
Za co mandat? :baffled:

Jestem już bardzo zmęczona, więc co u nas, napiszę jutro. Niestety, i nad nami trochę szarych chmurek się zbiera :-(

Spokojnej nocki!!!

Kamile nie ja, nie ja!!! ja kupiłam to, co pokazałaś w "kup teraz", tam jest jeszcze jedna:-p

Szkoda,że to nie Ty, bo co w rodzinie to nie zginie, a poszła nówka za 35zł + 14zł przesyłka :-p No ale nie ma co plakać nad rozlanym... zwinęłam ostatnią na kup teraz (ponagliłaś mnie :-D) :-p

Chłopy śpią (oprócz kota), więc i ja się zieram, jeszcze odwiedzę zamknięty i lulu :tak:
Dobranocka!

Edycja:
kolejny post wyląduje na 2000 stronie... Niech to, nie udało się :-p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zaraz 2000 stron bedzie!
Ja tez juz mówie dobranoc, bo fajnie sie siedzi wieczorem a rano oczu nie moge otworzyc.
jeszcze komary tylko powybijam i spadam spać.
Słodkich snów dla was i maluszków

Oooooo właśnie udało mi sie na 2000 wskoczyć. Huuuuraaaa

Tylko niech ci to w nawyk nie wejdzie:-D:-D:-D bo jeszcze przywykniesz i coooo???

Dobranocka !!!!
No i kurna będę tankowaaaaaaaać:-)
Kamile no to gratuluję zakupu:-p

A mnie naszło i kopiuję swoje posty od początku, bo to w sumie jak pamiętnik.. i tak podczytuję o naszych smakach, skróconych szyjkach, skurczach, obawach... i strasznie mnie wzruszają niektóre teksty... a rozbawiło mnie, jak się martwilam, że kolorowe pieluchy flanelowe się spierają i płowieją - teraz to się tylko zastanawiam, jak sprać marchewkę, żeby jej za bardzo nie było widać:-p

No i kurna będę tankowaaaaaaaać:-)
Kamile no to gratuluję zakupu:-p

A mnie naszło i kopiuję swoje posty od początku, bo to w sumie jak pamiętnik.. i tak podczytuję o naszych smakach, skróconych szyjkach, skurczach, obawach... i strasznie mnie wzruszają niektóre teksty... a rozbawiło mnie, jak się martwilam, że kolorowe pieluchy flanelowe się spierają i płowieją - teraz to się tylko zastanawiam, jak sprać marchewkę, żeby jej za bardzo nie było widać:-p

Hehe, dzięki dzięki, ja też gratuluję :tak:
Baaardzo dobry pomysł z tym pamiętnikiem! Musze tak zrobić (jak tylko skończę tę cholerną magisterkę...:baffled:)

Oooooo właśnie udało mi sie na 2000 wskoczyć. Huuuuraaaa

Hehe, gratuluję, ja tez nie mogłam się powstrzymać, żeby się tu znaleźć (kot mi wisi na obrusie właśnie, ale to obrus teściowej :-p)

reklama
Do góry