reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Oglądałam wiadomości lokalne. Wymyślili nowe cudo " koło porodowe" . To ni to fotel i kosmiczne coś. Można klęczeć i sie opierać, można wisiec i siedzieć a to się obraca tak by wykorzystać siły grawitacji. I coś takiego jest w Białymstoku w jednej z prywatnych klinik ( zresztą do tej co ja chodzę będąc w PL) Może przy następnym razie jak będę tu to wykorzystam :-)

marys - ale kosmiczne te koło :rofl2:.
Ja już wysłałam pierwszą paczkę allegro :-) i kupiłam starszej piękne kaloszki cocodrillo :-):-):-). Allegro potęgą!
Lecę ogarniać dzieciaki do spanka :tak:.

witajcie babeczki!

dogorywam po ciężkim dniu, mimo że m ma urlop to przez to kładzenie kafelek na balkonie w domu niezły bajzel, na dodatek wojtas był trochę marudny i mnie wykończył ze 2 razy, teraz już odleciał, nawet zjadł całą butlę kaszy, to chyba dlatego że był tak śpiący że na oczy nie widział ile pochłonął, bo to niejadek

ja mam jeszcze stertę naczyń do pozmywania, no itrzeba jeszcze odkurzyć i wytrzeć podłogi jak m skończy na dziś i zejdzie z balkonu

papatki, uściski dla zaległych i bieżących maluszków, które kończą okrągłe miesiące

może doczytam jakiś wątek, może predzej padne???

A u mnie błogość w domciu. Dziewczynki śpią jak aniołki, aż mi się odechciewa. Wywaliłam szufladę z dokumentami i próbuję doszukać się jakiegoś klucza jak to uporządkować :confused:
manja - współczuję, bo ja mam już alergię na remonty :baffled:.
kamile - fajna ta kostka, chyba sobie też wyszukam :-)

dobrywieczorek :-D:-D doczytuję z Tiną na kolanach ooo idę

Już z powrotem... poszła lulu.
Konradku zdrówka!!!!

Zainspirowałyście mnie tymi edukacyjnymi zabawkami idę coś poszperać

Ostatnia edycja:
reklama
a ja oglądam dokument o Radiohead bo jutro na koncert się wybieramy jupi!:-):-):-)
no a potem biorę się za jedno z ostatnich moich prasowań, bo od przyszłego tygodnia wraca nasza niania i ona przejmie tę jakże wdzięczną i uroczą czynność;-)

a jeszcze wzięłam się za Julka nocki od wczoraj - od 3 tygodni budzi się 3 razy (a kiedyś 2) i widzę, że wcale nie jest wielce głodny bo bardzo szybko usypia przy jedzeniu - no i wczoraj po kilkuminutowym rozpaczaniu opuścił pierwsze karmienie przed północą i zasnął ze smokiem i moimi rękami przy policzkach:sorry2: i co najważniejsze obudził się dopiero po 3 godzinach - znaczy nie był głodny:-p
teraz pozostaje nam konsekwencja:-D

Do góry