reklama
Hejka!!!
Dzieć zrobil mi psikusa wstała jak zwykle o 5 a ja z nią.Mleczko,mama kawka ubrałam się pobawiłam wzięłam na rączki nie doszłam do kuchni a Konstancja śpi.Co miałam robić???Do łóżeczka a mama na BB
Viola 1978-ukochaj córcie z okazji 5 miesięcy
Dzieć zrobil mi psikusa wstała jak zwykle o 5 a ja z nią.Mleczko,mama kawka ubrałam się pobawiłam wzięłam na rączki nie doszłam do kuchni a Konstancja śpi.Co miałam robić???Do łóżeczka a mama na BB
Viola 1978-ukochaj córcie z okazji 5 miesięcy
Ostatnia edycja:
aha83
kwietniówka '09
heja laski!!!
u nas dziś lepiej. Filipek wstał bez temperatury, ale wczoraj po kapieli mial jeszcze 8,7.
ooo 2000 stron..... :-):-):-):-)
Pogoda dziś u nas kiepska, więc jadę obkupić Filipka.
Pozdrawiam Was i miłego dnia
u nas dziś lepiej. Filipek wstał bez temperatury, ale wczoraj po kapieli mial jeszcze 8,7.
ooo 2000 stron..... :-):-):-):-)
Pogoda dziś u nas kiepska, więc jadę obkupić Filipka.
Pozdrawiam Was i miłego dnia
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Hejka
Aha- to super że już lepiej z Filipkiem, udanych zakupów.
Ja też dzisiaj się wypuszczam sama na miasto bo do fryzjera lecę odrosty zrobić, przy okazji jeszcze drobne zakupy bo w piątek mamy iść do znajomych na ślub, wesele i chrzciny ich synka w jednym. Kreację już mam pozostało tylko włosy zrobić i chyba na solarkę skoczyć.
No to buziaki i miłego dnia
Aha- to super że już lepiej z Filipkiem, udanych zakupów.
Ja też dzisiaj się wypuszczam sama na miasto bo do fryzjera lecę odrosty zrobić, przy okazji jeszcze drobne zakupy bo w piątek mamy iść do znajomych na ślub, wesele i chrzciny ich synka w jednym. Kreację już mam pozostało tylko włosy zrobić i chyba na solarkę skoczyć.
No to buziaki i miłego dnia
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
:-) witam się z wami na 2000 stronie
aha, cieszę się że z Filipkiem lepiej,
Viola, ale ten czas leci, już 5 miesięcy, całusek dla Twojego szkraba
dziewczyny mam straszną myślenicę, niedługo pewnie jak część z was wracam do pracy i się zastanawiam nad jakimś unormowaniem młodego.... nie wiem czy to w ogóle wykonalne, czy po prostu zostawić jak jest a wyjdzie w praniu, z tym że ja chodzę na 7, więc nocną pobudkę młodego, która teraz jest o 4 (pare tygodni temu była o 5, więc było idealnie) musiałabym przesunąć wcześniej np na 1, i potem żeby budził się o 5, a jak nie pójdzie spać o 1, to już w ogóle nikt nie wyspany będzie , nie wiem, jak to ugryźć, bo będę musiała go zbierać z łóżka, bo będę go wozić z całym majdanem do mamy, dla mnie pobudka o 5, a dla niego najlepiej by było o 6 jakby się nauczył przesypiać noce, wtedy tylko cyc, zmiana pieluchy i jedziemy, przeraża mnie to okropnie, ale dziecka budzić w nocy nie będę, chyba pozostawię jak jest i poczekam aż samo się unormuje - musiałam trochę pomyśleć na głos - ale jeśli macie jakies pomysły w tym zakresie, bardzo chętnie wysłucham
a dziś jedziemy na kontolne usg główmki, które zalecili po szpitalu, mam nadzieję że jest ok, więc prosze o kciuki
lecę po wątkach póki jest czas
dziewczyny mam straszną myślenicę, niedługo pewnie jak część z was wracam do pracy i się zastanawiam nad jakimś unormowaniem młodego.... nie wiem czy to w ogóle wykonalne, czy po prostu zostawić jak jest a wyjdzie w praniu, z tym że ja chodzę na 7, więc nocną pobudkę młodego, która teraz jest o 4 (pare tygodni temu była o 5, więc było idealnie) musiałabym przesunąć wcześniej np na 1, i potem żeby budził się o 5, a jak nie pójdzie spać o 1, to już w ogóle nikt nie wyspany będzie , nie wiem, jak to ugryźć, bo będę musiała go zbierać z łóżka, bo będę go wozić z całym majdanem do mamy, dla mnie pobudka o 5, a dla niego najlepiej by było o 6 jakby się nauczył przesypiać noce, wtedy tylko cyc, zmiana pieluchy i jedziemy, przeraża mnie to okropnie, ale dziecka budzić w nocy nie będę, chyba pozostawię jak jest i poczekam aż samo się unormuje - musiałam trochę pomyśleć na głos - ale jeśli macie jakies pomysły w tym zakresie, bardzo chętnie wysłucham
a dziś jedziemy na kontolne usg główmki, które zalecili po szpitalu, mam nadzieję że jest ok, więc prosze o kciuki
Za co mandat?
!
mandacik za parkowanie ale nigdzie nie widzielismy parkometru wiec nie placilismy ale za to juz wiemy ze jest gdzzies wiec nastepnym razem lepiej poszukamy
ja nie musze malej normowac bo chodze na wieczory do pracy
no jak to nasze 2000 ladnie wyglada
Cześć Dziewczyny!
pomyślałam, że jak nie napiszę od razu, z samego rana, to poźniej będzie tylko trudniej :-) przede mną kolejny pracowity dzień, już się nie mogę doczekać weekendu (wiem, wiem dopiero co był).
Viola, najlepsze buziaki dla pociechy!
pomyślałam, że jak nie napiszę od razu, z samego rana, to poźniej będzie tylko trudniej :-) przede mną kolejny pracowity dzień, już się nie mogę doczekać weekendu (wiem, wiem dopiero co był).
Viola, najlepsze buziaki dla pociechy!
Wiesz, ja też się zastanawiam jak to zorganizować, bo ja będę chodzić tydzień na 11.30, a tydzień na 6.00 - po takich pobudkach, to sory bardzo, tylko ja rano będę wszystkie zrywać, Emilę do przedszkola, Majkę do babci, a sama do pracy - koszmar wolę na jakiś czas odstawić te myśli.:-) witam się z wami na 2000 stronie
Z tym pamiętnikiem, to dobry pomysł w końcu tyle się działo i szkoda by to tak zostawić. Ja piszę pamiętnik Majce od porodu, ale może wydrukuję parę postów i wkleję wcześniej.
Viola - całuski w stópki :-):-):-)
dziuneczka
Fanka BB :)
Witaski,dziewczyny poradzcie,moj synek od 2 tyg pije Bebiko i mam podejrzenie ze uczulaja go zwykłe mieszanki-grudki i krostki ma na ciałku,buzia czysta,gładka,żaluje bo na samym początku po zaprzestaniu karmienia piersią pił Pepti i było ok ale zachciało mi sie zmienic mleko i pił zwykły Bebilon,a teraz od 2 tyg Bebiko jednak krostki miewał i po tym i po tym choc po Bebiko pogorszyla mu sie skórka bardziej:-baffled: starszy synke pił dosc długo pepti bo miał skaze białkowa..moze oliver jest obciażony..i jednak powinien pic z tej racji Pepti,tylko mam dylemat czy moze zmienic mu mleczko na typu Ha ono ma ropzdrobnione białko mniej jak Pepti ale ma co radzicie? od wczoraj juz tylko na bebilonie 1 ale takie grudki na pleckach i ramionku są :-( czy powinnam poczekac jeszcze troche i dopiero dac Pepti? krostki sa tez w okolicy zgiecia rączek skopiowalam tekst bo pare stron wczesniej nikt mi nie odpisał
reklama
marys16
Fanka BB :)
Witajcie :-)
Ja tylko na chwile bo muszę się szykować do wyjścia.
2000 nam wskoczyło a pamiętam jak było1000 :-)
Pamiętnik z BB to fajna sprawa
dziuneczka ja bym na twoim miejscu przeszła się do lekarza i z nim na ten temat pogadała. Bo trudno jest coś radzić tym bardziej dla mnie gdy się w ogóle nie orientuje w tych mlekach. Ja daje małemu Nan1 i wszystko jest w porządku i nie wiem jak się różnią do siebie Pepti od Ha itp. A lekarz będzie chyba najbardziej zorientowaną osobą.
Och dziewczyny jak ja wam nie zazdroszczę tych powrotów do pracy. Owszem fajnie jest zająć się wreszcie chodź trochę sobą i wyjść do ludzi a nie tylko pieluchy i pieluchy. Ale jak patrze na Marcela to to taka kruszynka ze nie wiem jak bym ja mogła go gdzieś zostawić. Ale ja to chyba w ogóle jestem przewrażliwiona, bo jeszcze nigdy nikomu go nie zostawiłam. :-sorry:
Ja tylko na chwile bo muszę się szykować do wyjścia.
2000 nam wskoczyło a pamiętam jak było1000 :-)
Pamiętnik z BB to fajna sprawa
dziuneczka ja bym na twoim miejscu przeszła się do lekarza i z nim na ten temat pogadała. Bo trudno jest coś radzić tym bardziej dla mnie gdy się w ogóle nie orientuje w tych mlekach. Ja daje małemu Nan1 i wszystko jest w porządku i nie wiem jak się różnią do siebie Pepti od Ha itp. A lekarz będzie chyba najbardziej zorientowaną osobą.
Och dziewczyny jak ja wam nie zazdroszczę tych powrotów do pracy. Owszem fajnie jest zająć się wreszcie chodź trochę sobą i wyjść do ludzi a nie tylko pieluchy i pieluchy. Ale jak patrze na Marcela to to taka kruszynka ze nie wiem jak bym ja mogła go gdzieś zostawić. Ale ja to chyba w ogóle jestem przewrażliwiona, bo jeszcze nigdy nikomu go nie zostawiłam. :-sorry:
Ostatnia edycja:
Podziel się: